Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
93 komentara

Severina zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja

Pjevačica je na današnjoj press konferenciji iznijela optužbe protiv škole svojeg sina, ali i protiv svojeg bivšeg Milana Popovića. Iz policije su nam potvrdili kako su izašli na teren te da je kriminalističko istraživanje u tijeku

Foto: PIXSELL
93 komentara

Na današnjoj press konferencije organiziranoj povodom njezine turneje, Severina Kojić (47) iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina, ali i svojeg bivšeg Milana Popovića (55). Iz policije nam potvrdili da je u petak 11.10, po pozivu člana obitelji, zatražena intervencija policije, temeljem koje su policijaci izašli na mjesto događaja kako bi utvrdili okolnosti slučaja. Kriminalistička obrada je u tijeku. Obzirom da se radi o djeci, iz policije ističu da se istraživanje provodi krajnje obazrivo.

Milan Popović i Severina Kojić  u jednom su trenutku na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vodili čak pet parnica. Milan Popović odustao je od svih osim jedne, one u kojoj traži da njegov sin živi s njim, a ne s majkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Taj je predmet dodijeljen u rad sutkinji Tei Golub, nakon što je Županijski sud u Splitu u ožujku prošle godine ukinuo presudu sutkinje Verice Nikić, koja je odlučila da dijete živi s oba roditelja.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" ŠOKANTNE OPTUŽBE Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

Prema toj nepravomoćnoj presudi, malodobni sin trebao je sedam dana živjeti kod majke Severine Kojić, a sedam kod oca Milana. Sutkinja Verica Nikić udovoljila je očevom zahtjevu da se susreti i druženja s maloljetnim sinom održavaju tako da dijete prvi i treći tjedan u mjesecu, u kontinuitetu od nedjelje u 20 sati do sljedeće nedjelje u 20 sati boravi s njim, te da roditelji po principu pola-pola dijele dijete tijekom zimskih i ljetnih praznika.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sutkinja Nikić je, i nakon što joj je prethodno splitski Županijski sud na ljeto 2017. ukinuo privremenu mjeru kojom je bilo određeno da mali Aleksandar treba provoditi podjednako vrijeme s majkom i ocem, početkom 2018. godine ponovno presudila da dječak, koji od rođenja živi s majkom, svakih sedam dana mijenja roditeljsku adresu.

Iduće ročište u ovom slučaju je zakazano za kraj studenog.

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message