Obavijesti

Show

Komentari 93

Severina zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja

Severina  zvala policiju u školu: Utvrđujemo okolnosti slučaja
8

Pjevačica je na današnjoj press konferenciji iznijela optužbe protiv škole svojeg sina, ali i protiv svojeg bivšeg Milana Popovića. Iz policije su nam potvrdili kako su izašli na teren te da je kriminalističko istraživanje u tijeku

VIDEO

Na današnjoj press konferencije organiziranoj povodom njezine turneje, Severina Kojić (47) iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina, ali i svojeg bivšeg Milana Popovića (55). Iz policije nam potvrdili da je u petak 11.10, po pozivu člana obitelji, zatražena intervencija policije, temeljem koje su policijaci izašli na mjesto događaja kako bi utvrdili okolnosti slučaja. Kriminalistička obrada je u tijeku. Obzirom da se radi o djeci, iz policije ističu da se istraživanje provodi krajnje obazrivo.

Milan Popović i Severina Kojić  u jednom su trenutku na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vodili čak pet parnica. Milan Popović odustao je od svih osim jedne, one u kojoj traži da njegov sin živi s njim, a ne s majkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:11

Taj je predmet dodijeljen u rad sutkinji Tei Golub, nakon što je Županijski sud u Splitu u ožujku prošle godine ukinuo presudu sutkinje Verice Nikić, koja je odlučila da dijete živi s oba roditelja.

Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!
Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

Prema toj nepravomoćnoj presudi, malodobni sin trebao je sedam dana živjeti kod majke Severine Kojić, a sedam kod oca Milana. Sutkinja Verica Nikić udovoljila je očevom zahtjevu da se susreti i druženja s maloljetnim sinom održavaju tako da dijete prvi i treći tjedan u mjesecu, u kontinuitetu od nedjelje u 20 sati do sljedeće nedjelje u 20 sati boravi s njim, te da roditelji po principu pola-pola dijele dijete tijekom zimskih i ljetnih praznika.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour"

Sutkinja Nikić je, i nakon što joj je prethodno splitski Županijski sud na ljeto 2017. ukinuo privremenu mjeru kojom je bilo određeno da mali Aleksandar treba provoditi podjednako vrijeme s majkom i ocem, početkom 2018. godine ponovno presudila da dječak, koji od rođenja živi s majkom, svakih sedam dana mijenja roditeljsku adresu.

Iduće ročište u ovom slučaju je zakazano za kraj studenog.

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu