To je to što me zanima!

Sevina 'zaposlenica': Nemam veze s njenom molbom za lovu

Antonela Belamarić sa Severinom je na papiru još suradnica u tvrtci 'Dobrodošao u klub'. Tim pjevačice tvrdi da je netko u Severinino ime žicao Vladu novac
Vidi originalni članak

Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega, rekao je Davor Grgin, iz Severinina tima.

Budući da je Severina (48) bila u Srbiji, njezini suradnici podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti. Odmah po današnjem saznanju, dodaje Grgin, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Severina je potporu države dobila jer su joj prihodi zbog zabrane javnih nastupa znatno pali. No o predaji tog zahtjeva nije imala pojma. Grgin nije rekao tko je to učinio u Severinino ime. Upitno je tko uopće može takvo što napraviti u njezino ime.

Takve ovlasti donedavno je imala samo prokuristica Antonela Belamarić. No ona, kako se priča, od ožujka ove godine više nije dio Severinina tima.

Govorkanja da više ne rade zajedno, Antonela nije htjela komentirati ni sad, niti u ožujku.

PJEVAČICA SE OGLASILA Seve o državnom minimalcu: Zatražili su to bez mog znanja

- Nisam predala taj zahtjev niti imam ikakve veze s tom pričom – kratko nam je rekla Belamarić.

Mlada i iskusna prvostupnica psihologije bila je Severinina desna ruka. Krenulo je od prijateljstva i želje da pomogne pjevačici, a doguralo do ozbiljne suradnje u kojoj je Belamarić dobila punomoć nad svim Sevkinim poslovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sanoborusrcu1 24.04.2020.

    Ono kad odeš u susjednu državu i tamo te cijepe protiv sramote i postenja i uzmu ti obraz ,ili je to već imala iz Hr

  • sprangija 24.04.2020.

    Hoce rec da su drugi krivotvorili njen potpis u molbi?!!

  • etnazd 24.04.2020.

    Zivot u Srbiji kasa u Hrvatskoj. Poznato? 'Oni uzeli" ja vratila..iskoristiti svaku priliku za samoreklamu. Tako treba Seve..samo moralno. To tebi ionako dobro ide...ha..ha..moral..

Komentiraj...
Vidi sve komentare