To je to što me zanima!

Sevka i Igor nakon razgovora s policijom snimili 'čudan' video

Nakon što su Severina i Igor završili na saslušanju na policiji u Beogradu zbog prijave Milana Popovića, par se snimao u avionu i to aplikacijom koja im je zamijenila lica
Vidi originalni članak

Severina (44) je na svom Instagramu objavila pomalo bizaran video koji je nasmijao i oduševio njene obožavatelje.

Naime, pjevačica i njen suprug Igor Kojić (29) pomoću aplikacije su zamijenili lica, a Severina je zaključila da s Igorovim licem izgleda kao Axl Rose pa ga je imitirala. Neki fanovi su joj čak poručili da joj 'brkovi dobro stoje'. 

Par je, sudeći prema snimci, u dobrom raspoloženju napustio saslušanje u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu.

Bivši Severinin partner, Milan Popović, podnio je prijavu protiv Severina i Igora zbog fotografije njegovog i Severininog sina Aleksandra koje je Kojić objavljivao na društvenim mrežama.

Pjevačica je prije nekoliko dana objavila glazbeni spot za pjesmu naziva 'Kao', koju su njeni suradnici nazvali 'najljepšom baladom u njenoj karijeri'. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • biberrr 05.02.2017.

    Tek sada na gornjoj fotki sam primijetio koliko si sliče ovo dvoje,kao brat i sestra. Ili mama i sin,hehehe!

  • bloodhunter 05.02.2017.

    Seve pomalo si gnjusna

  • novkovka 05.02.2017.

    zlo nam je već od njih.kao da nitko drugi(normalniji)ne postoji.i opet pišete o njima u rubrici "DOMAĆE zijezde".to nije ni ona, apogotovo nije on!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare