To je to što me zanima!

Shaggy na kraljevsku svadbu planira prokrijumčariti 'travu'

SVE ZA DOBAR TULUM Želim da se svi dobro zabavimo, izjavio je glazbenik. Rekao je i kako bi reggae i marihuana mogli pomoći čovječanstvu u borbi protiv terorizma
Vidi originalni članak

Još čekam pozivnicu. Na svadbu ću donijeti marihuanu jer bez toga nema dobre zabave, rekao je Shaggy (49). Inače, repera je kraljevska obitelj angažirala da pjeva na proslavi 92. rođendana kraljice Elizabete II. I na taj će nastup, kaže, donijeti ‘travu’.

NIJE SE SNAŠLA Meghanini gafovi: Od davanja autograma do golišavih fotki

- Želim da se svi dobro zabavimo - izjavio je glazbenik. Rekao je i kako bi reggae i marihuana mogli pomoći čovječanstvu u borbi protiv terorizma.

- Mislim da oni koji slušaju takvu glazbu i puše ‘travu’ neće nikome odrubljivati glavu - smatra Shaggy. 

Harry (33) i Meghan Markle (36) vjenčat će se 19. svibnja u kapeli St. George u dvorcu Windsor, a zaljubljeni princ odbio je potpisati predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, procijenjeno na 30 milijuna funti (oko 252 milijuna kuna). 

VELŠKO ZLATO Tradicija: Meghanin vjenčani prsten bit će sličan kraljičinom

- Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ništa ne potpisuje - rekao je prinčev bliski prijatelj. Isto tako, kraljica je prije nekoliko dana dala je službeni pristanak da Harry smije oženiti Meghan.

- Izjavljujem da dajem svoj pristanak na bračni ugovor između svojega najdražeg i voljenog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle te navodim kako će moja suglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog vijeća - rekla je kraljica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • koko82 29.03.2018.

    shaggy..... a has been

  • cornelie 27.03.2018.

    Sve je dobro rekao,Shaggy respect

  • 27.03.2018.

    Dao u medije da će prokrijumčariti travu . LOL !

Komentiraj...
Vidi sve komentare