To je to što me zanima!

Shakira o prekidu s Piqueom: 'Vjerovala sam u 'dok nas smrt ne rastavi', bila sam predana'

Pjevačica je poručila kako je za sebe htjela brak kakav imaju njezini roditelji te da su joj prioritet bili dom i obitelj
Vidi originalni članak

Pjevačica Shakira (46) progovorila je za Billboard o prekidu s Gerardom Piqueom (36) i kako je cijela situacija utjecala na njihove sinove Milana (10) i Sashu (8).

- Moji prioriteti bili su moj dom i obitelj. Vjerovala sam u ono 'dok nas smrt ne rastavi'. Vjerovala sam u taj san i imala sam isti san za sebe, za moju djecu - rekla je.

Kako kaže Shakira, nadala se da će pronaći ljubav kakvu imaju njeni roditelji koji su zajedno već 50 godina.

NE SKRIVA LJUBAV Pique je curu odveo u Hrvatsku. Zbog nje ostavio Shakiru, ona je otkrila aferu po tegli pekmeza

- Vole se kao prvog dana, s ljubavlju koja je unikatna i neponovljiva. Tako da znam da je moguće. Uvijek su bili moj primjer. To je ono što sam htjela za sebe i djecu, ali se nije dogodilo - ispričala je pa otkrila da je svoju glazbenu karijeru morala staviti na čekanje kada je živjela s Piqueom u Španjolskoj.

- Stvar je u tome da sam mu bila predana. I obitelji i njemu. Bilo je jako teško imati profesionalnu karijeru dok sam bila u Barceloni. Nisam samo mogla ostaviti djecu i otići stvarati glazbu izvan kuće. Bilo je teško održavati ritam - dodala je pjevačica.

Nedavno se sa sinovima preselila u Miami, a od tada vrijeme provodi u studiju gdje snima novu glazbu, a planira i turneju za 2024. godinu. Kako kaže Shakira, njeni sinovi uživaju izvan svjetla reflektora nakon što su se preselili. 

POSVEĆENA KARIJERI Dok Piqueova Clara sunča guzu, Shakira svojom trese i plesnim pokretima oduševljava fanove

- Medijska situacija u Barceloni je bila teška za njih. Paparazzi su bili na našem pragu svaki dan. Oni su normalna djeca koja uživaju u normalnosti - dodala je.

Shakira i Pique prekinuli su prošle godine, nakon što se saznalo za njegovu prevaru s mladom studenticom Clarom Chijom Marti.

Zablistala u zlatnom Prestižna nagrada stigla u ruke Shakire: Oduševila nastupom, a promijenila je i tri kombinacije

Kako se kasnije otkrilo, Shakira je za prevaru saznala zbog pekmeza koji je čuvala u frižideru, a kojeg nije bilo kad se jednom prilikom vratila kući. Pique inače nije ljubitelj pekmeza pa je odmah posumnjala da je u pitanju prevara.

Od tada su krenuli javni sukobi bivšeg para. Ona je njemu posvetila pjesmu, koja je ubrzo postala svjetski hit. Nedavno je objavila i drugu pjesmu 'El Jefe', u kojoj je oplela po bivšem svekru.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI'

Idi na 24sata

Komentari 44

  • mrTrobec 22.09.2023.

    ahhaha ne mogu vjerovati da je to popušila

  • turbo mega ultra 22.09.2023.

    "vjerovanje" ostavi za pitanje (ne)postojanja boga, a ovdje, u komunikaciji s ljudima trebas naci primjereniji koncept osnivanja i odrzavanja medjuljudskih odnosa

  • pusher 22.09.2023.

    Jbg... još malo si baba, mlađe je slađe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare