To je to što me zanima!

Shannen je pobijedila opaku bolest, ali ju muče strahovi...

Glumica je koristeći društvene mreže s pratiteljima dijelila iskustva za vrijeme liječenja raka dojke. Sada tvrdi da je zdrava, ali se nosi s posljedicama teškog oporavka
Vidi originalni članak

Shannen Doherty (46) vratila se uobičajenom životu nakon borbe s rakom dojke zbog koje je prošla mastektomiju, kemoterapije i zračenja od kada joj je 2015. dijagnosticirana bolest. 

Glumica je koristeći društvene mreže s pratiteljima dijelila iskustva za vrijeme liječenja. Sada je zdrava, ali se nosi s onim za što svi ljudi u remisiji, odnosno stanju odsutnosti bolesti, znaju koliko je stresno.

- Zatekneš sebe kako razmišljaš 'Ah, bole me još i kosti. Da li to znači da imam i rak kostiju? Ne prođe dan, a da se nakon buđenja ne zapitam da li je to normalno? Onda kao da sebe pljusnem i kažem si da je sve u redu i da sam smiješna - ispričala je glumica.

Negativne misli su, kako tvrdi, dio oporavka i sada to jako dobro zna.

- Stvar je u tome da trebaš samo pozitivno razmišljati jer u suprotnom te bolest može u potpunosti obuzeti - rekla je.

Glumica sada, nakon osam ciklusa kemoterapije i zračenja, kao i mastektomije jedne dojke, čeka na finalnu, rekonstruktivnu operaciju.

- Nervozna sam svaki put kada idem pod nož. Oblačenje kupaćeg kostima će biti moje slavlje, tada ću znati da je sve kao nekoć - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 06.12.2017.

    mora živit u strahu to je bormalno nakon te bolesti ,,želim joj sve najbolje,

  • plafon123 06.12.2017.

    Svaka cast i sretno joj. Ali bas steta sto je bila nadobudna mlada glumica pa je prakticki unistila seriju beverly hills svojim ponasanjem pa su je otkantali. Nakon nje ipak to nije bilo to jer je bila stvarno odlicna glumica te joj je lik bio jako zanimljiv. Bila je serija dobra do kraja, ali ne odlicna ko na pocetku. Naravno, krivica je bila i redateljeva. Glupe promjene u vezama između glavnih likova su bile potpuno nepotrebne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare