To je to što me zanima!

Sharon (67): 'Ozzy (71) i ja se seksamo nekoliko puta tjedno'

Svi znamo da je Ozzy bio previše seksualan. To nije tajna. Sada je manje. Nekad smo se seksali triput dnevno, ali sada smo to smanjili, ispričala je supruga popularnog glazbenika
Vidi originalni članak

Sharon Osbourne (67) otvoreno je progovorila o svom seksualnom životu s pjevačem Ozzyjem Osbourneom (71). Kaže kako i dalje vode ljubav nakon gotovo 40 godina braka, piše Page Six.

Nisu intimni kao što su bili u mladosti, ali, govori Sharon, još uvijek su nestašni.

- Svi znamo da je Ozzy bio previše seksualan. To nije tajna. Sada je manje. Nekad smo se seksali triput dnevno, ali sada smo to smanjili. Vodimo ljubav nekoliko puta tjedno, što je normalno u dugoj, dugoj vezi - rekla je Sharon, piše Page Six.

ROKER IZNENADIO IZGLEDOM Kamere su 'ulovile' Osbournea u neprepoznatljivom izdanju...

Imala je poruku i za druge žene koje su u dugim vezama. 

- Svaka veza ima uspone i padove. Seks se mijenja i nije sve u tome, već u intimnosti. Bitno je da si s osobom koju voliš i koja vas voli - dodala je supruga popularnog glazbenika. 

Sharon tvrdi kako su u vezi najvažniji poštovanje, osjećaj ljubavi i ugode, toplina...

- Stvar je u tome da ako vas netko pokrene na određeni način, volite ih. Vodite ljubav. To je najbolja stvar na svijetu - zaključuje Sharon.

Inače, par je u vezi od 1982. i imaju troje djece - kćeri Aimee (37), Kelly (35) te sina Jacka (34). Ozzy ima još troje djece iz prvog braka s Thelmom Riley

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Selo_malo 05.10.2020.

    Od vreline strasti će im se otopiti silna plastika!

  • 05.10.2020.

    da da samo ti pricaj.Masta moze svasta haha

  • Cipelcug 05.10.2020.

    Ne vjerujem u tu priču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare