Show

Komentari 14

Kamere su 'ulovile' Osbournea u neprepoznatljivom izdanju...

Kamere su 'ulovile' Osbournea u neprepoznatljivom izdanju...

Njegova inače razbarušena kosa bila je skupljena u rep, a i kosa mu je posijedila. Glazbenik je početkom godine šokirao javnost priznavši kako boluje od Parkinsonove bolesti

Britanski roker i 'otac heavy metala', Ozzy Osbourne (71), uhvaćen je u neprepoznatljivom izdanju dok se u automobilu vozio sa suprugom Sharon (67). 

Kamere su ga 'ulovile' u Los Angelesu, i to prvi put nakon nekoliko mjeseci. Njegova inače razbarušena kosa bila je skupljena u rep, a i kosa mu je posijedila.

Glazbenik je početkom godine šokirao javnost priznavši kako boluje od Parkinsonove bolesti. Otvoreno je govorio o svojoj bojazni kako 'neće još dugo' te da bi vjerojatno davno umro da ga nije motiviralo stvaranje glazbe. 

S obzirom na to da su se brojni mediji raspisali o rokerovom neprepoznatljivom izgledu, njegov sin Jack (34) oglasio se na društvenim mrežama.

- Dragi novinari ser***, nije preporučljivo za ljude koji boluju od Parkinsonove bolesti da idu kod frizera tijekom pandemije. Samo zato što u ovom trenutku boja kose moga oca nije uobičajena ne znači ništa. Ima 71 godinu i oporavlja se od teške operacije kralježnice. Također je na odmoru - napisao je.

- Nevjerojatno je kako možete imati vrhunsku karijeru koja traje 50 godina, prodavati milijune albuma, a ti š**** žele razgovarati od izrastu. Pokažite malo poštovanja i dostojanstva. Oh zaboravio sam, odavno ste ga izgubili. Sramite se - dodao je.

Najčitaniji članci