To je to što me zanima!

Sharon Osbourne izdala tajnu svoje kćeri Kelly, ona ju javno napala: 'Samo ja mogu to reći'

Prvo je otac otkrio njezinu tajnu svojim prijateljima, a onda je isto napravila i majka. Sve to je razljutilo Kelly koja je odlučila javno objaviti sve
Vidi originalni članak

Nisam ga spremna podijeliti sa svijetom. Nije ni na kome osim na meni da dijeli informacije o mojoj bebi, napisala je Kelly Osbourne (38) nakon što je njezina majka Sharon otkrila da je Kelly dobila dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sharon je gostovala u britanskoj emisiji 'The Talk' i ispričala kako su Kelly i njezin dečko Sid, poznat iz sastava Slipknot, postali roditelji. Također je otkrila da su dijete nazvala Sidney.

VELIKO POSTIGNUĆE Objavljene su nominacije za 65. dodjelu 'Grammyja': Beyonce je nominirana u čak 9 kategorija

- Ide im odlično, baš odlično. Ona ne želi da njegova slika dospije u javnost i jako sam ponosna na nju - rekla je Sharon.

Kelly nije bila oduševljena što je njezina majka otkrila tajnu, nakon što je istu stvar napravio i njezin otac Ozzy Osbourne. Legendarni glazbenik svojim je prijateljima otkrio spol djeteta bez dopuštenja kćeri.

- Svima je rekao da ću dobiti dječaka prije nego što sam ja imala priliku za to. Samo sam mu rekla: 'Ma daj, tata' jer svakoga dana pjevuši pjesmicu i pleše od uzbuđenja što stiže dječak - rekla je jednom prilikom za Entertainment Tonight.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Demetra ⚜💙_17 06.01.2023.

    Ajd ćurko, ne drami. Nitko ne bi ni čuo za tebe, da ti nije oca i majke. Neš ti, otkrili da ima dijete, big deal, who cares!

Komentiraj...
Vidi sve komentare