To je to što me zanima!

Sharon Stone trenutak: Nosi li Maja gaćice ispod ove haljine?

Već nekoliko dana pjevačica Maja Šuput odmara i uživa u Miamiju. Tijekom dana se kupa i sunča, a navečer uživa na večerama u luskuznim restoranima
Vidi originalni članak

Nemojte nikad odrasti. To je nešto dosadno za starce. Zaljubljena sam u svoj život, napisala je Maja Šuput (36) pored jedne od fotografija koje je podijelila na Instagramu.

Pjevačica često voli istaknuti da se za naporan rad voli nagraditi pokojim putovanjem pa se tako prošli vikend poslije nastupa u Makarskoj zaputila u Miami. 

Tijekom dana se sunča i kupa, a navečer uživa na večerama i tulumima. Za zadnji izlazak odjenula je usku i kratku bijelu haljinu ispod koje se činilo kao da ne nosi gaćice. 

- Nisam ni primijetila da sam imala Sharon Stone trenutak - napisala je Maja na društvenoj mreži pored fotografije koju je objavila. 

Aludirala je na jedan od najslavnijih filmskih trenutaka kada holivudska glumica u 'Sirovim strastima' prekriži noge u sobi za ispitivanje. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Britvaa 06.11.2015.

    Maja stvarno loše izgleda. Nekad je bila čisto ok ali sad,meni baš loša.

  • martaa_1 06.11.2015.

    onak...zivo me zaboli!!!

  • SpužvaBobSkockani 05.11.2015.

    možda tange, ali što i ako nema gaćice, nije mi jasno što to ima da se vidi, crni trokut, muškarcima je teže jer sve ispadne ko na pladanj

Komentiraj...
Vidi sve komentare