To je to što me zanima!

Sharon su napali zbog rasizma prema Meghan pa dobila otkaz: 'Morali su mi davati ketamin'

Bila je redovita članica glumačke postave američkog talk showa od 2010. do svog kontroverznog odlaska 2021. a napustila ga je zbog navodnih komentara o rasi kada je branila voditelja Piersa Morgana
Vidi originalni članak

Televizijska zvijezda i supruga rokera Ozzyja Osbournea (73), Sharon Osbourne (69) otkrila je da je dobila injekciju ketamina kao dio svoje terapije kako bi se nosila s posljedicama kontroverzne kraljevske rasističke svađe u koju je bila upletena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tri dana u tjednu odlazila bih na dva i pol sata i imala bih tretman koji se zove tretman ketaminom. To je nešto što vam ubrizgaju i to je kao droga istine - rekla je.

- Budući da sam podržavala kolegu, bila sam označena kao rasist. Imala sam sve te luđake koji su mi prijetili govoreći da će doći noću prerezati grkljan meni, mom mužu i izbosti moje životinje - ispričala je.

Sharon je provela osam mjeseci primajući lijekove za prevladavanje traume nakon izlaska iz emisije 'The Talk', piše Mirror. Ketamin je lijek koji liječnici koriste kao anestetik za gubitak svijesti, ali se također koristi u nekim slučajevima za liječenje depresije, a njegovi učinci uključuju sedaciju i smanjeni osjećaj boli.

Bila je redovita članica glumačke postave američkog talk showa od 2010. do svog kontroverznog odlaska 2021. Supruga rokera Ozzyja Osbournea napustila je američki panel show zbog navodnih komentara o rasi kada je branila voditelja Piersa Morgana (56) nakon što je nemilosrdno vrijeđao Meghan Markle (41) i princa Harryja (38) zbog njihovog intervjua s Oprah Winfrey.

Sharon je stala na stranu svog bliskog prijatelja Piersa tijekom debate sa suvoditeljicom Sheryl Underwood, a nakon toga se našla usred kritika na društvenim mrežama gdje su je tisuće gledatelja napale zbog rasizma.

SVE OTKRILA NOVA KNJIGA Meghanini suradnici proglasili su je narcisoidnom sociopatom, a sebe zovu 'Klubom preživjelih'

Odbila se ispričati, a potom je došlo do žestoke rasprave s njezinom suvoditeljicom Sheryl, a tijekom napete svađe u eteru Sharon je optužena za rasizam i kao rezultat toga, emisija je prekinuta kako bi se istražio incident. Ubrzo nakon toga CBS je u izjavi potvrdio Sharonin odlazak iz emisije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinezjapano 28.09.2022.

    Rasizam je izmišljen. Ja nisam rasist ako primjetim da sam “bijel” da je neko “žut”, “crnomanjast”, “mulat”, “crven”….. Crncima smo mi jogurt, mliječni, a oni drugima nigeri, čokoladni…kada žele sažaljenje udaraju po rasi šta nema veze sa zdravom pameću. Svi imaju vid i jasno je da nas ima različitih boja, ako si čovjek, meni je i najcrnji i naj druge boje, čovjek.

  • Pobotchnick Leeyoobo 28.09.2022.

    Ket na recept. Dal' se može to kod nas?

  • sljastrava 28.09.2022.

    Zašto ljudi ne smiju reći da im se ne sviđa druga rasa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare