Obavijesti

Show

Komentari 5

Sharon su napali zbog rasizma prema Meghan pa dobila otkaz: 'Morali su mi davati ketamin'

Sharon su napali zbog rasizma prema Meghan pa dobila otkaz: 'Morali su mi davati ketamin'
5

Bila je redovita članica glumačke postave američkog talk showa od 2010. do svog kontroverznog odlaska 2021. a napustila ga je zbog navodnih komentara o rasi kada je branila voditelja Piersa Morgana

VIDEO

Televizijska zvijezda i supruga rokera Ozzyja Osbournea (73), Sharon Osbourne (69) otkrila je da je dobila injekciju ketamina kao dio svoje terapije kako bi se nosila s posljedicama kontroverzne kraljevske rasističke svađe u koju je bila upletena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan Markle 01:06

- Tri dana u tjednu odlazila bih na dva i pol sata i imala bih tretman koji se zove tretman ketaminom. To je nešto što vam ubrizgaju i to je kao droga istine - rekla je.

- Budući da sam podržavala kolegu, bila sam označena kao rasist. Imala sam sve te luđake koji su mi prijetili govoreći da će doći noću prerezati grkljan meni, mom mužu i izbosti moje životinje - ispričala je.

Oprah Winfrey interviews the Duke and Duchess of Sussex

Sharon je provela osam mjeseci primajući lijekove za prevladavanje traume nakon izlaska iz emisije 'The Talk', piše Mirror. Ketamin je lijek koji liječnici koriste kao anestetik za gubitak svijesti, ali se također koristi u nekim slučajevima za liječenje depresije, a njegovi učinci uključuju sedaciju i smanjeni osjećaj boli.

Ozzy Osbourne illness

Bila je redovita članica glumačke postave američkog talk showa od 2010. do svog kontroverznog odlaska 2021. Supruga rokera Ozzyja Osbournea napustila je američki panel show zbog navodnih komentara o rasi kada je branila voditelja Piersa Morgana (56) nakon što je nemilosrdno vrijeđao Meghan Markle (41) i princa Harryja (38) zbog njihovog intervjua s Oprah Winfrey.

Sharon je stala na stranu svog bliskog prijatelja Piersa tijekom debate sa suvoditeljicom Sheryl Underwood, a nakon toga se našla usred kritika na društvenim mrežama gdje su je tisuće gledatelja napale zbog rasizma.

Meghanini suradnici proglasili su je narcisoidnom sociopatom, a sebe zovu 'Klubom preživjelih'
Meghanini suradnici proglasili su je narcisoidnom sociopatom, a sebe zovu 'Klubom preživjelih'

Odbila se ispričati, a potom je došlo do žestoke rasprave s njezinom suvoditeljicom Sheryl, a tijekom napete svađe u eteru Sharon je optužena za rasizam i kao rezultat toga, emisija je prekinuta kako bi se istražio incident. Ubrzo nakon toga CBS je u izjavi potvrdio Sharonin odlazak iz emisije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu