To je to što me zanima!

Sheen žene mijenja mrkvom: Hrani se zdravo i vježba jogu

LJUBAV JE U VRTU Popularni glumac okrenuo je novi stranicu u životu. Tvrdi kako rano odlazi na spavanje, vježba jogu, kloni se žena i jede samo povrće
Vidi originalni članak

Raskalašeni glumac Charlie Sheen (51) nakon što je svijetu prije dvije godine priznao da se zarazio HIV virusom, sad mijenja životne navike iz temelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Charlie bi mogao početi pjevati 'ništa meso, ništa riba, zelenilo samo šiba' budući da je povjerio prijateljima kako se u potpunosti posvetio veganskom načinu života, a na toj zdravoj prehrani ustraje već puna dva tjedna.

Charlie se promijenio zaslužujući svojoj novoj djevojci Juliji Stambler.

- Prihvaćam dar življenja. Mogao bih se sakriti i bježati od priznanja da sam HIV pozitivan i ne biti otvoren i iskren oko toga, ali izabrao sam teži put - rekao je glumac nakon što je hrabro istupio sa priznanjem.

U lipnju je otkriveno kako je u njegov život ušetala 26-godišnja Julija, bivša dadilja njegovih blizanaca Boba i Maxa (8) koje ima s bivšom suprugom Brook Mueller. Julia zarađuje kao bikini model i bavi se glumom zbog čega se svestrani glumac zaljubio u novu partnericu.

Sheenov dnevni ritam sada može parirati sa sportašima budući već danima ne pije ni alkohol. Charlie se rano budi, vježba jogu i pliva, a hrani se isključivo zdravim namirnicama. Ovisan je o riži, vrtnim hamburgerima, a ne pije ni pravu kavu, nego samo onu prelivenu kokosovom vodom. Charlie je čak i na vitaminskim kapima za dodatno jačanje organizima.

- Jedva sam se probudio jedan dan i rekao: 'Ja zaslužujem bolje' - kaže Charlie.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 15.07.2017.

    sretno charlie

  • Kleopatra ❤ 15.07.2017.

    kloni se žena a ima curu ...... niš ja ne kužin ove starce ahahahahaha :-)))))

  • lokal patriota 15.07.2017.

    Šta on to sebi radi sa mrkvom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare