To je to što me zanima!

Shia LaBeouf suočio se s novim optužbama: 'Patološki je lažov'

Sia nije precizirala kad se dogodila sporna afera, no s britanskom pjevačicom glumac je hodao između 2018. i 2019., a suočen sa svojom problematičnom poviješću ponašanja javno se pokajao za svoje postupke
Vidi originalni članak

Britanska glazbenica FKA Twigs (32) podnijela je prije nekoliko dana tužbu protiv glumca Shije LaBeoufa (34) u kojoj ga tereti za tjelesno i emocionalno zlostavljanje za vrijeme njihove jednogodišnje veze. Vijest je, dakako, postala goruća tema u Hollywoodu i na svjetskoj glazbenoj sceni, a protiv glumca već stižu nove optužbe. Pop zvijezda Sia (44) ispričala je svoje iskustvo s problematičnim glumcem, a kolegicu je pohvalila za hrabar javni istup.

GLUMAC SE SRAMI Pjevačica optužila LaBeoufa za zlostavljanje pa traži odštetu

- Shia je i mene je emocionalno povrijedio. On je patološki lažljivac, koji me doveo do preljubničke veze tvrdeći da je slobodan. Vjerujem da je on bolestan i suosjećam s njim i njegovim žrtvama. Samo znajte, ako volite sebe - pobrinite se da ostanete sigurni i klonite ga se - napisala je na svom Twitter profilu pjevačica, u čijem je spotu za singl 'Elastic Heart' je LaBeouf imao glavnu ulogu 2015. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sia nije precizirala kad se dogodila sporna afera, no s britanskom pjevačicom glumac je hodao između 2018. i 2019., a suočen sa svojom problematičnom poviješću ponašanja za New York Times LaBeouf je rekao:

- Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo racionalizaciju. Samog sebe i sve oko sebe zlostavljao sam godinama. Imam povijest povređivanja najbližih ljudi. Sramim se te povijesti i žao mi je zbog onih koje sam povrijedio - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • abumus7 15.12.2020.

    Zavist, on dok je žario i bio kao mladi dečko uspješan glumac, one su trazile nacin prikupljanja pare i slave..

Komentiraj...
Vidi sve komentare