To je to što me zanima!

Show Nikoline Cvek: Osvojila je publiku plesnim sposobnostima

Cvek je postala prava senzacija nakon nastupa u Zagrebu, Rukavci i Splitu. Sada je osvojila i Viroviticu. Osim cajki, Cvek na koncertima izvodi i hitove Jelene Rozge i Lidije Bačić, koje su joj najdraže pjevačice
Vidi originalni članak

Nikolina Cvek (26), najpoznatija po sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu', ponovno je podigla atmosferu u noćnom klubu. Ovaj put nije imala 'tanga party', ali je zato priredila nezaboravni 'grudnjak party'. Nakon što je sedam dana provela u Virovitici, odlučila se vratiti kući, ali kako kaže, uskoro se vraća kako bi napravila striptiz show

U jednom trenutku Nikolina je skinula majicu i ostala samo u grudnjaku, a jedan je obožavatelj njen ples zabilježio kamerom. 

Cvek je postala prava senzacija nakon nastupa u Zagrebu, Rukavci i Splitu. Sada je osvojila i Viroviticu. Osim cajki, Cvek na koncertima izvodi i hitove Jelene Rozge i Lidije Bačić, koje su joj najdraže pjevačice. 

- Mene cijeli Zagreb poznaje jer stalno negdje nastupam - pohvalila se nedavno Nikolina koja je odlučila osvojiti i ostatak Hrvatske. Dodala je i kako se rado druži sa svojim fanovima i da joj je drago što uživaju u njenim hitovima.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • sonja1234 01.08.2018.

    sljedeći put obećala je striptiz - dajte molim vas zaustavite to.....

  • sonja1234 31.07.2018.

    di nam je Jovica...?

  • sonja1234 29.07.2018.

    da mi je znati šta se događa kad završi s pjevanjem i kad društvo malo popije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare