To je to što me zanima!

Shrvana Regica: On je zaslužio sve najbolje i u drugom svijetu

Imao je sreću što je dobio unučad. Imao je sreću što je umro u sretnoj i dobroj obitelji. Imao je sreću što je umro u kućnom ambijentu. Nije se puno mučio, rekla je Regica
Vidi originalni članak

Na komemorativnom skupu za glumca Martina Sagnera, u dvorani Tribine Grada Zagreba na Kaptolu, okupilo se tridesetak bliskih prijatelja i članova obitelji. Na početku komemoracije govor je imala potpredsjednica društva dramskih umjetnika.

- Hvala ti, Martine, što si nam život učinio zanimljivijim. Nebo nam je oduzelo Martina, koji je za života uzeo status legende, a legenda će i ostati - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Operna pjevačica Sandra Bagarić (45) prisjetila se početaka s legendarnim glumcem.

- Imala sam sreće da sam s Martinom 1996. godine igrala ‘Šišmiša’. Tad sam bila mlada umjetnica, a on me je uvijek bodrio. To je čovjek od kojeg sam puno naučila. Neka mu je laka zemlja - rekla nam je Sandra.

REGICA NIJE DOŠLA Supruga Dudeka neutješna na sprovodu: 'Ostao si naš pajdaš'

Suze nije mogla suspregnuti ni glumica Smiljka Bencet-Jagarić (85), poznatija kao Regica, koja je sa Sagnerom glumila u kultnim TV serijama 'Gruntovčani' i 'Mejaši'. 

- Proživjeli smo puno toga. Ne mislim samo na snimanje serija. Imali smo još puno zajedničkih projekata. Sjećam se predstave ‘Gruntovec je moj dom’. Zajedno smo je odigrali 197 puta. Često razmišljam kako mi je žao što nismo stigli do okruglih 200. Znate, to je bilo ratno vrijeme. Putovali smo zajedno. Po manjim mjestima. Po većim mjestima. Jednostavno smo se dobro slagali - rekla je u suzama Smiljka.

- Pa taj čovjek je bio jedan od najduhovitijih ljudi. I kad nam je bilo najteže, on nas je nasmijavao. Velik glumac. Imao je sreću što je dobio unučad. Imao je sreću što je umro u sretnoj i dobroj obitelji. Imao je sreću što je umro u kućnom ambijentu. Nije se puno mučio. Zaslužio je sve najbolje u ovom i drugom svijetu - dodala je.

Podsjetimo, Dudek je preminuo prošli utorak u 88. godini, nakon što je bolovao nekoliko tjedana. 

- Preminuo je doma, svi smo neutješni - rekla nam je tad njegova uplakana supruga Zorica Bajgot-Sagner.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 18.11.2019.

    Ne znam ga kao čovjeka, samo po vrhunskoj ulozi Dudeka... pretpostavka je da to i tak nemre odglumit netko tko je kvaran, makar je bio član hade3eja, najvećeg užasa koji je ikad zadesio Hrvatsku... ampak 25. 9. bila je 21.godišnjica smrti Zvonimira Ferenčića, glumca koji je dao jednu od najvećih i najbolje odrađenih uloga negativca svih vremena i na svim prostorima (Tetec). Međutim, o tome nije bilo spomena. Sjetimo se ponekad i tog velikana...

  • Demetra 18.11.2019.

    Nisam znala da mu je ovo treća žena, preko 30 godina mlađa od njega.

  • bristolrovers 18.11.2019.

    kako se kaže o pokojnicima sve najbolje ali zašto se izostavlja da je bio član HDZove mašinerije, da je imao saborsku penziju, da je sudionik kriminalih radnji HDZa

Komentiraj...
Vidi sve komentare