Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Supruga Dudeka neutješna na sprovodu: 'Ostao si naš pajdaš'

Neutješna supruga Zorica Bajgot-Sagner od tuge nije mogla stajati pa je sjela dok su je tješili članovi obitelji. Tiho je jecala dok je svirala pjesma 'Krist na žalu'

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Na stotine najbližih prijatelja, glumačkih kolega i članova obitelji okupilo se u prijepodnevnim satima na kišnom zagrebačkom groblju Mirogoj kako bi se posljednji put oprostili od voljenoga glumca Martina Sagnera. 

gruntovcani ČUVARI GRUNTOVČANA Kolege sa 'seta': 'Dudek će u našim venama živjeti zauvijek'

Počast legendi, koja je na najbolji način utjelovila simbol svima dragog podravskog lika Dudeka u 'Gruntovčanima', odala je kolona ljudi koja je obitelji izražavala sućut. Hrvatski vojnici nosili su Sagnerovu sliku i držali počasti ispred vozila s lijesom. 

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Neutješna supruga Zorica Bajgot-Sagner od tuge nije mogla stajati pa je sjela dok su je tješili sinovi Davor i Fran i držali je za ruke. Tiho je jecala dok je svirala pjesma 'Krist na žalu'. 

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

- Dragi Martine, s tugom se opraštamo od tebe. Častan, ponosan, pun vedrine. Ponosni smo na tebe kao čovjeka, umjetnika... Bio si inspiracija svima nama. Ostao si naš pajdaš. Neka ti je laka nebeska zemlja koju si beskrajno volio - oprostio se od glumca njegov bliski prijatelj iz Podravine. 

Iako su svi očekivali kako će se od svog prijatelja i kolege doći oprostiti i glumica Smiljka Bencet (85), Regica, ona se nije pojavila.

- Namjerno nisam došla, znala sam da bih izazvala pažnju, a nisam to htjela - rekla nam je Smiljka.

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac je preminuo u utorak u 88. godini života.

- Umro je doma nakon što je tri do četiri tjedna bolovao. Svi smo neutješni - rekla nam je njegova uplakana supruga Zorica. 

Komemoracija će biti u ponedjeljak, 18.11.2019. u 14:00 sati u dvorani Tribine Grada Zagreba na Kaptolu. 

 

Tema: Odlazak velikana

Message