To je to što me zanima!

Sienna Miller: 'Žene bi trebali plaćati više od muških kolega'

Od nas se traži da promoviramo filmove fotografirajući se za naslovnice časopisa. Moramo paziti i što ćemo obući za crveni tepih, objasnila je lijepa Sienna
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Sienna Miller (35) osvrnula se na rodne razlike u filmskoj industriji.

- Od nas se traži da promoviramo filmove fotografirajući se za naslovnice časopisa. Moramo paziti i što ćemo obući za crveni tepih - rekla je Miller. Zbog toga misli da bi im trebalo isplatiti veći honorar.

Iako je prekinula sa svojim bivšim partnerom Tomom Sturridgeom (31), još uvijek žive pod istim krovom. Veza je pukla još prije dvije godine, a imaju  kćer Marlow (4) koju zajedno odgajaju.

- Znam da se svi čude, ali radimo to zbog kćeri. On je moj najbolji prijatelj -  objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • serpentine 26.06.2017.

    Nebi.trebalo bi ih placat isto

  • balboaboa 25.06.2017.

    Ja trazim da ona meni plati slucajno sam je vidjel u novinama a mislil sam na sevku

  • emilzatopek 25.06.2017.

    Gospođa Sienna kaže da žene trebaju dobiti veći honorar jer se moraju dotjerati za crveni tepih a i fotografirati za časopise. Prva mi misao pada na pamet zna li Sienna što govori, je li pod utjecajem nekih medikamenata. Dragi komentatori možete li vi razumjeti svu težinu njenog posla i zahtjeva za većim honorarom jer se mora dotjerati prilikom promoviranja filma/filmova. Što bi tada trebala tražiti silna vojska ljudi bez posla, gladni, osiromašeni, bolesni kada gđa Miller za ovaj napor traži dodatni ili veći honorar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare