To je to što me zanima!

Silvia je uhvatila dečka u laži pred kamerama? 'Nisam znala za ove fotke drugih djevojaka'

Kandidatkinja Silvia je s nepoznavanjem šifre Antonijevog mobitela, pokazala da mu vjeruje te kako nema naviku 'prčkati' po dečkovom mobitelu. Ipak, smatra kako joj je za neke stvari malo i lagao
Vidi originalni članak

Kandidati showa 'Superpar', Silvia i Antonio su u prethodnom zadatku s lukom i isprikama pokazali da se dobro znaju, ali do komplikacija je došlo kada Silvia nije mogla otključati Antonijev mobitel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarci su bili ti koji su se ovaj put kladili na svoje partnerice, a Antonio je na Silviju uložio 3411 kunu. Voditelj Enis je rekao muškarcima da se u zadatku traži koliko njihove dame znaju što im se nalazi u mobitelu.

RANO ODUSTAJANJE Anita i Niko napustili Superpar: 'Zdravlje je uvijek najbitnije'

- Ona mora odgovoriti na šest od osam postavljenih pitanja o sadržaju u vašem mobitelu - objasnio je Enis zadatak.

Silvia nije znala dvije stvari o Antonijevom mobitelu: njegovu šifru za otključavanje i da mu obožavateljice šalju svoje fotografije. 

- Nije moj datum rođenja i nije datum kada smo ušli u vezu, tako da ne znam. Nisam ga nikad tražila za šifru i ne planiram. Ima pravo imati u telefonu nešto što ja ne znam. Ne moram sve znati - objasnila je Silvia. 

Kasnije je par razgovarao o zadatku, a kako je Antonio član benda Barabe, otkrio joj je kako mu obožavateljice katkad šalju svoje fotografije. 

- Te žene koje njemu šalju slike.. Nisam za to ranije znala, iskreno. To je neki novitet ili si mi malo lagao -  rekla je Silvia kojoj se ovaj zadatak ipak nije toliko svidio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mini69 09.09.2021.

    Da ste pravi par a ne marketinski znala bi..vidi se na prvu za koju ligu igra

  • Vendetta. 09.09.2021.

    Nije slagao, samo nije rekao istinu :D

  • 09.09.2021.

    Namještaljke...... djizs

Komentiraj...
Vidi sve komentare