Obavijesti

Show

Komentari 11

Anita i Niko napustili Superpar: 'Zdravlje je uvijek najbitnije'

Anita i Niko napustili Superpar: 'Zdravlje je uvijek najbitnije'
6

Muškarci su se morali kladiti na znanje svojih dama o sadržaju njihovih mobitela. Xiang je bio najodvažniji s 4888 kn koje je uložio na Admiru, a Ante najnesigurniji s 1234 kn s koje se kladio na Celine.

VIDEO

Kandidati showa 'Superpar' odmah su ujutro pokrenuli priču o Aniti koja se nije osjećala dobro.

- Anita se nije dobro osjećala, nije se naspavala, a i pod stresom je - komentirali su ostali natjecatelji, a Niko je izjavio da razmišlja da napuste show kako bi se Anita odmorila, pa su tako na kraju i učinili napustivši show zbog Anitinih zdravstvenih razloga.

Došlo je vrijeme za novi zadatak i klađenje, ali je prije Enis objavio kandidatima da su Anita i Niko napustili show.

- Zdravlje je najbitnije i nadam se da će sve biti u redu - Rekao je Enis, a Lili je komentirala da joj je jako žao što su otišli jer su se zbližili.

- Dolazi vam novi par! - najavio je Enis te dodao da superpar iz prvog ciklusa, Anamarija i Miron, i dalje ima imunitet i pravo spasiti jedan par od ispadanja.

'Superpar': Strah od žohara u eliminaciju je odveo dva para
'Superpar': Strah od žohara u eliminaciju je odveo dva para

- Ovaj ciklus u eliminacije idu tri para s najmanje novaca na računu i onaj par koji je bio najslabiji u zajedničkoj igri, što znači da ćete imati četiri para u eliminacijama - objasnio je Enis te šokirao natjecatelje.

Muškarci su bili ti koji su se ovaj put kladili na svoje partnerice, a Enis je rekao muškarcima da se u zadatku traži koliko njihove dame znaju što im se nalazi u mobitelu.

- Ona mora odgovoriti na šest od osam postavljenih pitanja o sadržaju u vašem mobitelu - objasnio je Enis zadatak.

Ćiro se na Lili kladio sa 2500 kuna, Mario se na Mariju kladio sa 2222 kune, A Miron se kladio sa 3244 kune na Anamariju. Antonio je na Silviju uložio 3411 kunu, Sandi na Ivu 4314 kunu, a Ante na Celine 1234 kune dok je Xiang odlučio uložiti čak 4888 kuna na Admiru.

Djevojke su morale pogađati od koga su njihovi muškarci dobivali poruke i fotografije na mobitelu, a pokazale su da dobro znaju što njihovi partneri imaju u mobitelu.

Marija i Mario su prošli zadatak iako je Mario sumnjao u Mariju, Sandi i Iva su također prošli zadatak kao i Silvia i Antonio, Celine i Ante te Lili i Ćiro, a jedini koji nisu prošli su Admira i Xiang.

Nakon što su svi izvršili zadatak, Mario je pročitao poruku produkcije.

- Danas nitko ne ispada i imamo jedan zadatak. Morate izvesti poznate ljubavne duete tako što ćete izvlačiti koji će vas duet dopasti, a to ćete vježbati uz koreografiju i kostime koje ćete dobiti sutra.

Enis ga pohvalio, a Antonio nije znao kad je rođendan njegove partnerice: 'Sinoć smo vježbali!'
Enis ga pohvalio, a Antonio nije znao kad je rođendan njegove partnerice: 'Sinoć smo vježbali!'

Lili i Ćiro su izvukli duet Doris Dragović i Mladena Bodaleca s pjesmom 'Baklje ivanjske', Anamarija i Miron Dražena Zečića i Anđelu s pjesmom 'Ima li nade za nas', a Silvija i Antonio su dobili Lidiju Bačić i Mladena Grdovića s pjesmom 'Dalmatinac i Dalmatinka'. Celine i Ante se moraju okušati u duetu Antonije Šole i Toše Proeskog uz pjesmu 'Volim osmijeh tvoj', dok će Admira i Xiang uvježbati pjesmu 'Kad zamirišu jorgovani', duet Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Iva i Sandi ostali su posljednji, a izvukli su duet Josipe Lisac i Dina Dvornika, 'Rušila sam mostove od sna'.

Tko ima najviše sluha, a tko nije bio te sreće, gledatelji će doznati idući ponedjeljak od 21.15 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu