To je to što me zanima!

Simon i Kim donirali milijune: 'Svi koji mogu neka urade isto'

Simon Cowell donirao je dobrotvornim ustanovama zahvaćenim korona virusom 13,6 milijuna kuna, a i Kim Kardashian slijedi primjer svojih kolega. Donirat će 6,8 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives u karanteni: 'Pomalo već i uživam u ovoj zapuštenosti...'

Producent Simon Cowell (60) donirao je dobrotvornim ustanovama zahvaćenim korona virusom 1,6 milijuna funti, odnosno 13,6 milijuna kuna. Poručio je i drugima koji mogu neka urade isto, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novac je dao dobrotvornoj organizaciji 'Shooting Star Children's Hospices', s kojom je prije surađivao.

- Bio sam shrvan kad sam saznao da jedna od pogođenih 'Shooting Star Children's Hospices', mala organizacija u Engleskoj - rekao je Simon. Kaže kako je organizacija morala zatvoriti jedan od dva hospicija i ulične dobrotvorne dućane pomoću kojih su skupljali sredstva. Također donirao je novac i udrugama 'Feeding Britain' i 'Feeding America'. 

I reality zvijezda Kim Kardashian (39) slijedi primjer svojih kolega. Donirat će milijun dolara, odnosno 6,8 milijuna kuna. Kim će staviti u prodaju svoju kolekciju odjeće i zaradu od toga donirat će obiteljima koje se bore s korona virusom. 

- U ponedjeljak ćemo obnoviti kolekciju koju smo nedavno lansirali i čineći to bit ćemo u mogućnosti pružiti pomoć onima koji su pogođeni ovom pandemijom - napisala je Kim.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives u karanteni: 'Pomalo već i uživam u ovoj zapuštenosti...'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare