To je to što me zanima!

Simpsoni ponovno predvidjeli budućnost? Još 2014. su najavili da će Branson letjeti u svemir!

Crtić je, između ostalog, nagovijestio i kako će izgledati posljednja epizoda serije 'Game of Thrones', Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a, ali i marš Trumpovih pristaša na Kapitol
Vidi originalni članak

Tvorci kultnog crtića 'The Simpsons' Bransonov su let 'najavili' u 25. sezoni serije. Bila je to petnaesta epizoda pod nazivom 'The War of Art'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U toj epizodi krivotvoritelj umjetnina Klaus Ziegler govori Lisi kako ljudi diljem svijeta uživaju u krivotvorinama, nakon čega slijedi prikaz likova koji u njima 'guštaju' na različitim mjestima. Jedan od njih je i Richard koji odmara s rukama iznad glave dok 'pluta' u svemirskom brodu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, prije nekoliko dana britanski milijarder Sir Richard Branson (70) poletio je raketnim zrakoplovom svoje tvrtke Virgin Galactic iz Spaceport America i uspješno se vratio natrag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Richard Branson (@richardbranson)

Crtić, koji sad već s razlogom nazivaju proročanskim, predvidio je i mnoge druge situacije.

FANOVI PRIMIJETILI Simpsoni su predvidjeli kaos u Americi: Homer jurišao na vlast

Tvorci kultne serije nagovijestili su kako će izgledati posljednja epizoda serije Game of Thrones, Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a, marš Trumpovih pristaša na Kapitol, pandemijski virus s Istoka kao i nastup Lady Gage na Superbowlu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare