To je to što me zanima!

Sin (8) fotka mamu Kardashian u izazovnim pozama na jahti

Reality zvijezda Kourtney s djecom i svojim mlađahnim dečkom Younesom Bendjimom krstari po Italiji, a njezine fotografije zabrinjavaju fanove obitelji Kardashian
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (39) uživa na odmoru u Italiji sa svojim dečkom, modelom Younesom Bendjimom (25) čime se hvali na društvenoj mreži. Kourtney su zbog njezinih fotografija napali fanovi pitajući ju gdje su joj djeca, a ona im je odmah odgovorila i 'očitala lekciju'. 

- Moj sin je snimio ovu fotografiju dok drugo dvoje sjedi za stolom preko puta mene - napisala je reality zvijezda. Kourtney je tako otkrila da je njezin sin Mason (8) zaslužan za fotografiju na kojoj ona sjedi na krevetu na jahti u selu Portofino u bikiniju.

- Upravo sam dovršila svoju dnevnu dozu pogača. A što vi radite - napisala je Kardashianka pokraj 'sporne' fotografije. Dio fanova je branio Kourtney i napomenuo kako nije stvar drugih ljudi gdje su njezina djeca. 

- Nema veze ako ne povede djecu uvijek sa sobom. Ni ja sama kao roditelj ne želim da mi djeca budu kao priljepci - komentirala je obožavateljica. Dodala je kako će se Italija nakon fotografija Kardashianke naći na njezinom popisu mjesta za odmor. 

Kourtney iz braka s bivšim dečkom Scottom Disickom (35) ima sinove Masona Dasha i Reigna Ashtona (3) te kćer Penelope Scotland (6). Reality zvijezda je u vezi s Younesom od listopada prošle godine kada su se upoznali u Parizu. Naime, Kourtney je sa sestrom Kim Kardashian (37) bila na modnoj reviji, a modela je srela u baru. 

- Upoznali su nas zajednički prijatelji. No on je tada odlazio. Sljedeće večeri mi je kada smo se sreli mi je rekao 'Dovuci svoje dupe ovdje' - ispričala je Kourtney kako su se ona i Younes zaljubili. 

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

POSTOJE GRANICE Golišavu Hurley fotka sin (16), fanovi misle da je to 'uvrnuto'

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 13.07.2018.

    Nisam njen fam, ali zvrkno bi je kao beba zvečku.😎😀

  • hhddx 13.07.2018.

    Fanovi bi, prije svega, trebali biti zabrinuti zbog cinjenice da su fanovi

  • I.r.a. 12.07.2018.

    Nemaju sta bit zabrinuti kad sve dolazi iz kuce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare