To je to što me zanima!

Sin Angeline i Brada izvrijeđao oca: 'Ti si šu*ak prve klase, a živote nam pretvaraš u pakao'

Pax (19) je na dan očeva prije tri godine podijelio dulji tekst u kojem je napao Brada. Sve je objavio na svom privatnom Instagram profilu, a nije poznato kada je došlo do sukoba između glumca i sina
Vidi originalni članak

Sin bivšeg glumačkog para Angeline Jolie (48) i Brada Pitta (59) nazvao je svog oca 'šu*kom svjetske klase' na Instagramu 2020. godine, prenosi Daily Mail

ZA 50. ROĐENDAN Jennifer Aniston od Brada Pitta dobila poklon od 79 milijuna $: Otkupio je njihovu bračnu kuću?

Pax (19) je na dan očeva prije tri godine podijelio dulji tekst u kojem je napao Brada. 

- Sretan dan očeva ovom šu*ku svjetske klase. Svakim danom pokazuješ da si užasna osoba. Nemaš niti trunke empatije prema svoje četvero mlađe djece, koji drhte od straha kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš shvatiti koliko si štete nanio ovoj obitelji jer nisi sposoban za to - napisao je Pax uz fotografiju na kojoj Brad drži Oscara pa dodao: 

- Učinio si živote svojih bližnjih paklom. Možeš reći sebi i svijetu što god želiš, ali istina će izaći na vidjelo. 

Angelina i Brad Paxa su posvojili iz sirotišta u Vijetnamu. Nije poznato kada je došlo do nesuglasica između glumca i sina. Tekst je objavio na privatnom profilu, a izvor je za Daily Mail tvrdio da je to zaista njegov profil. 

VINTAGE ODJEVNI KOMADI Jolie u ulozi operne dive Marije Callas nosi originalne kostime u kojima je solistica nastupala...

- To je profil na kojem ga prate prijatelji, uglavnom prijatelji iz škole. Ne objavljuje često o svojim roditeljima, pa je ovo bilo neobično - rekao je izvor.

Prisjetimo se, ranije ovaj tjedan saznalo se da se kći bivšeg para, Zahara Jolie-Pitt (18) odrekla očevog prezimena. Naime, ona je ove jeseni krenula na Sveučilište Spelman u Atlanti i pridružila se crnačkom sestrinstvu, a u videu se predstavila kao Zahara Marley Jolie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ESSENCE (@essence)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • libero libero 18.12.2023.

    @Zlatna Vuga otkud ti to da oni nisu u dobrim odnosima radi djece 🤨

  • Zlatna Vuga 21.11.2023.

    Žalosno da roditelji nisu u dobrim odnosima radi djece, da ne mogu ostaviti prošlost u prošlosti. Ili ne žele, bolje reći. Šteta što ne znaju za Anu Rucner i Vladu Kalembera da nauče nešto od njih. Ne vjerujem da je Brad tako loš kako ga mali opisuje, a i kći koja ne želi njegovo prezime. Pravu istinu mi nikada nećemo znati.

  • bree77 21.11.2023.

    Lijepo ih je mama istrenirala nema šta.....posvojila ih isključivo za sebe,otpočetka....nadam se da je sretna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare