To je to što me zanima!

Sin Hugha Hefnera i glumica iz Harryja Pottera čekaju dijete

Coopera i ja smo presretni što možemo objaviti da čekamo bebu. Presretni smo i zahvalni i jedva čekamo upoznati najnovijeg malog Hefnera, napisala je na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Engleska glumica Scarlett Byrne (29), koja je u 'Harryju Potteru' utjelovila Pansy Parkinson, prije nekoliko mjeseci udala se za Coopera Hefnera (28), sina osnivača Playboya, pokojnog Hugha Hefnera, a sada je objavila da čekaju bebu. 

- Coopera i ja smo presretni što možemo objaviti da čekamo bebu. Presretni smo i zahvalni i jedva čekamo upoznati najnovijeg malog Hefnera - napisala je na svom Instagram profilu. 

Brojni prijatelji i obožavatelji nizali su čestitke ispod objave.

- Kako mi je drago zbog vas dvoje. Zaslužili ste i sada uživajte u plodu vaše ljubavi - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Cooper je jedno od četvero djece pokojnog Hefnera. Za oca je počeo raditi dok je još studirao, a postao je CCO (chief creative officer) Playboya.

Napustio je tu poziciju u travnju prošle godine kako bi pokrenuo vlastiti medijski brend, 'Hefner Media Corporation', i digitalnu platformu sa sadržajem za odrasle. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Science of the Lambs 12.03.2020.

    Isti ćaća. (po izgledu)

  • broj123 12.03.2020.

    Ima tatinu facu i mamine oči 😂

  • zdravkodren123 12.03.2020.

    To će biti djete se najviše stričeva 💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare