To je to što me zanima!

Sinead O'Connor: Prince je bio zlostavljač! Jedva sam pobjegla kad me udario jastukom u vili...

Pjevačica je u svojoj knjizi optužila pokojnog Princea za fizičko zlostavljanje i uhođenje, koje se odigralo prije 30 godina u njegovoj vili kad ju je pokojni pjevač pozvao na druženje
Vidi originalni članak

The New York Times u intervjuu s irskom pjevačicom Sinead O'Connor (54) objavio je isječak iz njezinih memoara 'Rememberings' o pjevaču Princeu, za kojeg tvrdi da je bio nasilni zlostavljač.

O'Connor je već ranije spominjala da je s pokojnim pop pjevačem imala neugodan susret, a jednom prilikom kad je to spomenula rekla je kako će sve objasniti kad bude stara i napiše knjigu. Sada, nekoliko tjedana prije izdanja 'Rememberings', odlučila je podijeliti više detalja o incidentu.

MANEKENKA OTVORILA DUŠU Javila se još jedna Mansonova žrtva: 'Mislila sam da će me ubiti, preživjela sam čudovište'

Princea, koji je napisao njezinu najpoznatiju pjesmu 'Nothing Compares 2 U', upoznala je samo jednom. Pozvao ju je u svoju vilu i tamo ju kritizirao jer je psovala u intervjuima, a zatim predložio da se bore jastucima.

- Udario ju je nečim teškim, što je sakrio u jastučnicu - prenosi The New York Times.

Sinead piše kako je nakon toga pobjegla iz njegove kuće, ali ju je on pratio automobilom. Nakon toga se, navodno, nisu više sretali.

- Moraš biti lud da budeš glazbenik, ali postoji razlika između toga da si lud i da si nasilni zlostavljač žena - rekla je O'Connor.

Kada su je upitali što sada misli o svojoj najpoznatijoj pjesmi izjavila je da pjesmu smatra u potpunosti svojom, bez obzira na to tko ju je napisao.

Najavljeno je da će O'Connor, koja je promijenila ime u Shuhada' Sadaqat nakon preobraćaja na islam, otkriti dodatne detalje o sebi i svojem životu. Kaže kako je kao dijete bila zlostavljana, što je djelomično i razlog zašto je potrgala fotografiju pape Ivana Pavla II. na emisiji SNL 1992. godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ajmemeni- 27.07.2023.

    Morala promijeniti ime jer se Fileš upisao kao vlasnik 😁

  • TAKE IT BACK 21.05.2021.

    Potrudite se barem pročitati što je proživjela.

  • nap 20.05.2021.

    zasto ga nije prijavila

Komentiraj...
Vidi sve komentare