Show

Komentari 12

Sinead O'Connor: Prince je bio zlostavljač! Jedva sam pobjegla kad me udario jastukom u vili...

Sinead O'Connor: Prince je bio zlostavljač! Jedva sam pobjegla  kad me udario jastukom u vili...

Pjevačica je u svojoj knjizi optužila pokojnog Princea za fizičko zlostavljanje i uhođenje, koje se odigralo prije 30 godina u njegovoj vili kad ju je pokojni pjevač pozvao na druženje

The New York Times u intervjuu s irskom pjevačicom Sinead O'Connor (54) objavio je isječak iz njezinih memoara 'Rememberings' o pjevaču Princeu, za kojeg tvrdi da je bio nasilni zlostavljač.

O'Connor je već ranije spominjala da je s pokojnim pop pjevačem imala neugodan susret, a jednom prilikom kad je to spomenula rekla je kako će sve objasniti kad bude stara i napiše knjigu. Sada, nekoliko tjedana prije izdanja 'Rememberings', odlučila je podijeliti više detalja o incidentu.

Princea, koji je napisao njezinu najpoznatiju pjesmu 'Nothing Compares 2 U', upoznala je samo jednom. Pozvao ju je u svoju vilu i tamo ju kritizirao jer je psovala u intervjuima, a zatim predložio da se bore jastucima.

- Udario ju je nečim teškim, što je sakrio u jastučnicu - prenosi The New York Times.

Prince performs during "American Idol" finale at Kodak Theater in Hollywood

Sinead piše kako je nakon toga pobjegla iz njegove kuće, ali ju je on pratio automobilom. Nakon toga se, navodno, nisu više sretali.

- Moraš biti lud da budeš glazbenik, ali postoji razlika između toga da si lud i da si nasilni zlostavljač žena - rekla je O'Connor.

Kada su je upitali što sada misli o svojoj najpoznatijoj pjesmi izjavila je da pjesmu smatra u potpunosti svojom, bez obzira na to tko ju je napisao.

U.S. musician Prince performs on stage at Yas Arena in Yas Island

Najavljeno je da će O'Connor, koja je promijenila ime u Shuhada' Sadaqat nakon preobraćaja na islam, otkriti dodatne detalje o sebi i svojem životu. Kaže kako je kao dijete bila zlostavljana, što je djelomično i razlog zašto je potrgala fotografiju pape Ivana Pavla II. na emisiji SNL 1992. godine.

 

 

Najčitaniji članci