To je to što me zanima!

Singl 'Take On Me' dostigao je milijardu pregleda na YouTubeu

Jedini drugi spot iz osamdesetih koji je dostigao milijardu pregleda je onaj benda Guns N 'Roses 'Sweet Child O' Mine', koji se na YouTubeu prikazuje od Božića 2009.
Vidi originalni članak

Pjesma norveškog pop rock sastava a-ha, 'Take On Me', na YouTubeu je dostigla vrtoglavih milijardu pregleda.

Singl je na društvenu mrežu postavljen u siječnju 2010., a ove godine spot je imao oko 480.000 pregleda dnevno, rekli su iz YouTubea za CNN. Bend se dobrim vijestima pohvalio na Twitteru.

- 'Take On Me' došao je do jedne milijarde pregleda na YouTubeu! Ne bismo to uspjeli bez vas, dragi obožavatelji. U slavljenju ovog prekretnog trenutka pripremili smo nešto posebno... - napisali su.

Inače, ovaj spot je 1986. dobio šest nagrada MTV Music Awards i bio je nominiran za omiljeni pop/rock spot na American Music Awardsu.

Jedini drugi spot iz osamdesetih koji je dostigao milijardu pregleda je onaj benda Guns N 'Roses 'Sweet Child O' Mine', koji se na YouTubeu prikazuje od Božića 2009.

A-ha, trojac koji se sastoji od Mortena Harketa, Paula Waaktaar-Savoya i Magnea Furuholmena, formiran je 1983., kad su i napustili Norvešku te otišli u London u potrazi za glazbenom karijerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pero Cigla 21.02.2020.

    ima i Queen - Bohemian Rapsody preko milijardu pogleda, ali to je još prije 80-ih... Inače ta pjesma je meni jako glupa i nema smisla.

  • VOLBEAT 21.02.2020.

    Odlične su bile 80-e, super mjuza u klubovima..Billie Jean, Beat it, Wake me up before you go.. A da ne govorimo klasike poput Queen, U2, Bon Jovi, ACDC, Toto, Def Leppard, Whitesnake, Guns... Nikad više..

  • VOLBEAT 21.02.2020.

    Svaka čat, pjesma dobra, melodična, kao i njihov drugi hit "Sun always shines on TV"

Komentiraj...
Vidi sve komentare