To je to što me zanima!

Siniša Cmrk izdao svoju prvu knjigu, dječju zbirku 'Nulti sat'

Cmrk u planu ima i drugi nastavak dječje zbirke i ističe da ni prve ne bi bilo da ga na to nije nagovorio njegov prijatelj, književnik Miro Gavran, prenosi IN magazin
Vidi originalni članak

Bivši televizijski voditelj izdao je svoju prvu knjigu 'Nulti sat' koja se može naći na odjelu dječje književnosti, prenosi IN magazin. Siniša Cmrk kaže da mu se za temu knjige nije bilo teško odlučiti jer su problemi klinaca uvijek isti, odnosno školski i ljubavni.

- Išao sam gledati hoću li se ja vidjeti na polici. Glupo, tašto i bezveze. Onda sam rekao, tu nešto ne štima. Ili si se prodao ili si izgubio gušt, ali uzmi knjigu u ruke. Uzeo sam i bilo mi je toplo i prešao sam most između vlastite egotripije i želje da nešto kažem - kaže Cmrk koji planira iz svojih ladica izvući i neka druga djela, ona za odrasle.

Baš kao i u svojoj knjizi, Cmrk je oformio RBB bend. Glavna svrha mladih repera je pjesmom se zalagati za životne vrijednosti, boriti za identitet i promovirati školu kao osnovni okvir odrastanja. Bivši voditelj u planu ima i drugi nastavak dječje zbirke i ističe da ni prve ne bi bilo da ga na to nije nagovorio njegov prijatelj, književnik Miro Gavran.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • CommanderEarion 29.05.2013.

    E to su bili dani kad je vodio emisiju Turbo Limač Show :)))

  • ivchi2 29.05.2013.

    kaj će sad i on iz paštete iskakat??

  • fiondica 29.05.2013.

    Ej nemojte ovdje pisat negativno...on to čita...onda će popiz... i izudarat sve žene oko sebe. Ok ja tu knjigu mojoj maloj ne budem kupila ...aaaaaaaa.... Piše za djecu , wtf ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare