To je to što me zanima!

Sir McCartney otkrio da uzgaja konoplju: 'Moram skriti sve od tinejdžera, da me ne pokradu!'

Paul je ispričao kako je njegova farma organska te da ne koristi nikakve pesticide ili gnojiva, a pohvalio se i da ima svoje craft pivo, koje rado dijeli s Keithom Richardsom
Vidi originalni članak

Glazbenik Paul McCartney (79) gostovao je u podcastu River Cafe Table 4, u kojem je otkrio da na svojoj farmi u Peasmarshu u Engleskoj uzgaja konoplju, ali i razne druge kulture.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uzgoj konoplje u Velikoj Britaniji je legalan, a potrebna je tek valjana dozvola. Ipak, pojedini propisi glazbenoj legendi stvaraju probleme.

- Uzgajam pšenicu, raž, grašak... Tek sam ustvari nedavno počeo uzgajati konoplju. Vladini smiješni propisi nalažu da je moram držati tamo gdje je nitko neće moći vidjeti. Dolaze tinejdžeri i kradu vam je - otkrio je McCartney kakve sve muke muče poljoprivrednike.

POKOJNOJ SUPRUZI U ČAST Paul McCartney objavit će vege kuharicu s Lindinim receptima

Sir Paul je ispričao i kako je njegova farma organska te da ne koristi nikakve pesticide ili gnojiva, a pohvalio se i da ima svoje craft pivo. Pošto već uzgaja i hmelj, kako kaže, bilo je logično da se okuša i u sve popularnije hobiju mnogih - kuhanju zanatskog piva. 

- Počastio sam već svojim pivom mnoge, Keith Richards je pio sa mnom - otkrio je. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 07.10.2021.

    konoplja se dopušta u mnogim drzavama

  • Cukunio 07.10.2021.

    I neki debili su živi, pa šta onda?

  • lokalnidebil 07.10.2021.

    Pa sta je on ziv

Komentiraj...
Vidi sve komentare