Obavijesti

Show

Komentari 2

Paul McCartney objavit će vege kuharicu s Lindinim receptima

Paul McCartney objavit će vege kuharicu s Lindinim receptima

Linda je javno zagovarala zaštitu životinja te je postala posvećena vegetarijanka. Njezina prva uspješna kuharica o vegetarijanskim burgerima izišla je 1991. Umrla je 1998. u 56. godini od raka dojke

Glazbenik Paul McCartney objavit će u lipnju vegetarijansku kuharicu s receptima pokojne supruge Linde naslovljenu "Obiteljska kuhinja Linde McCartney".

- Prije puno godina, prije nego što je bilo tko bio osviješten o pitanjima okoliša, zdravlja i dobrobiti životinja, Linda je ucrtavala put vegetarijanstvu, govoreći ljudima o njemu i promovirajući ga - napisao je glazbenik na Instagramu.

- Uz "ukusne, zdrave recepte" knjiga donosi i obiteljske fotografije i priče - dodao je.

Danas 78-godišnji McCartney objavio je fotografiju sebe s kćerima Mary (51) i Stellom (49), koje su s njime radile na knjizi "Obiteljska kuhinja Linde McCartney". Knjiga će biti objavljena krajem lipnja.

Britanski glazbenik iz Beatlesa oženio se američkom fotografkinjom Lindom Eastman 1969. godine u Londonu.

Zabrana pravog krzna: Velika Britanija mogla bi postati prva 'fur-free' država na svijetu
Zabrana pravog krzna: Velika Britanija mogla bi postati prva 'fur-free' država na svijetu

Linda je javno zagovarala zaštitu životinja te je postala posvećena vegetarijanka. Njezina prva uspješna kuharica o vegetarijanskim burgerima izišla je 1991. godine. Nakon gotovo 30 godina braka, umrla je u 56. godini od raka dojke, 1998. godine.