To je to što me zanima!

Sjećate li se Bali-bega? Ovo je njegova partnerica Fahriye i ludo su zaljubljeni

Par se vjenčao 2017. i ljetos su proslavili četvrtu godišnjicu braka. Ženi je tim povodom poklonio raskošan vatromet
Vidi originalni članak

Šuškalo se da se Burak Özçivit i Fahriye Evcen razvode, ali oni su to demantirali romantičnim fotografijama i izljevima ljubavi. Slike koje su podijelili na društvenim mrežama prikazuju sretne i nasmijane bračne supružnike, a imali su i još jedan razlog za slavlje - glumac poznat po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' je napunio 37 godina. 

- Sretan rođendan mojoj ljubavi - napisala je, a Burak joj je odgovorio: 'Hvala ti dušo moja, uvijek smo zajedno'. Par se vjenčao 2017. i ljetos su proslavili četvrtu godišnjicu braka.

Tim povodom Burak je odabranici svoga srca priredio iznenađenje. Izvor blizak supružnicima rekao je da je ženi poklonio raskošan vatromet. Izveo ju je iz kuće i na nebu su se počele 'prosipati' razne boje. 

- Bilo je jako romantično, svi susjedi su izašli van i gledali su što se događa. Njih dvoje su se ljubili na trijemu, a on joj je šaputao koliko je voli - rekao je izvor.

TURKINJE U ČUDU Bali-beg neugodno iznenadio obožavateljice novom frizurom: 'Jao, što si napravio od sebe?'

Supružnici imaju sina Karana kojeg su dobili 2019. pa na društvenim mrežama često dijele njegove svakodnevne dogodovštine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zlatna Vuga 27.12.2021.

    Proglašavaju je najljepšom ženom svijeta, a sasvim je obična, nikakve posebne ljepote . Niti ima ono nešto što je važnije od same ljepote. Ni on mi s tom bradurinom nije baš nešt, ali kao Bali beg mi je bio neopisivo lijep

  • 27.12.2021.

    ja vidio burek sa sirom i bliže, u zagrebu :) ...još prije više od sedamdeset godina ... i slažem se, burek nije pita ... pita je s jabukama, višnjama, sirom slatkim,

  • ante-portas 26.12.2021.

    Burek nije pita. Burek je i sa sirom. Vidio u Istanbulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare