Show

Komentari 5

Sjećate li se Bali-bega? Ovo je njegova partnerica Fahriye i ludo su zaljubljeni

Sjećate li se Bali-bega? Ovo je njegova partnerica Fahriye i ludo su zaljubljeni

Par se vjenčao 2017. i ljetos su proslavili četvrtu godišnjicu braka. Ženi je tim povodom poklonio raskošan vatromet

Šuškalo se da se Burak Özçivit i Fahriye Evcen razvode, ali oni su to demantirali romantičnim fotografijama i izljevima ljubavi. Slike koje su podijelili na društvenim mrežama prikazuju sretne i nasmijane bračne supružnike, a imali su i još jedan razlog za slavlje - glumac poznat po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' je napunio 37 godina. 

- Sretan rođendan mojoj ljubavi - napisala je, a Burak joj je odgovorio: 'Hvala ti dušo moja, uvijek smo zajedno'. Par se vjenčao 2017. i ljetos su proslavili četvrtu godišnjicu braka.

Tim povodom Burak je odabranici svoga srca priredio iznenađenje. Izvor blizak supružnicima rekao je da je ženi poklonio raskošan vatromet. Izveo ju je iz kuće i na nebu su se počele 'prosipati' razne boje. 

- Bilo je jako romantično, svi susjedi su izašli van i gledali su što se događa. Njih dvoje su se ljubili na trijemu, a on joj je šaputao koliko je voli - rekao je izvor.

Supružnici imaju sina Karana kojeg su dobili 2019. pa na društvenim mrežama često dijele njegove svakodnevne dogodovštine.

Najčitaniji članci