Show

Komentari 4

Bali-beg neugodno iznenadio obožavateljice novom frizurom: 'Jao, što si napravio od sebe?'

Bali-beg neugodno iznenadio obožavateljice novom frizurom: 'Jao, što si napravio od sebe?'

Turski glumac Burak Özçivit, zvijezda telenovele Sulejman Veličanstveni, dugo je vremena bio na listi najpoželjnijih muškaraca, a sad je sve iznenadio svojom promjenom izgleda

Burak Özçivit (36), kojeg pamtimo kao Bali-bega iz hit serije 'Sulejman Veličanstveni' jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a već godinama glasi i za jednog od najljepših muškaraca svijeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nova objava na Instagramu, u kojoj pozira s prijateljem, otkrila je da Burak ima novu frizuru koja obožavateljice definitivno nije oduševila. Naime, Burak se ošišao u svrhe serije 'Kuruluş: Osman' koju trenutno snima, a kako je priznao - nema toga što ne bi učinio zbog uloge.

 ‘Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovako ružnom frizurom. Izgubio si svu seksepilnost i ljepotu koju si imao’ , ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka’ - samo su neki od komentara njegovih uzrujanih obožavateljica.

Burak, koji na Instagramu ima preko 17 milijuna pratitelja, inače je poznat po 'zapuštenom' izgledu sa dužom bradom i kosom, a nova frizura sa kratkim šiškama većini njegovih obožavatelja nije dobro sjela.

Tješe se ipak da se samo radi o privremenoj frizuri i da će nakon snimljene serije ponovno pustiti svoju crnu kosu.

Inače, Burak je u braku od 2017. godine sa glumicom Fahriye Evcen (34), s kojom sada ima i sina Karana.

Iako su prošle godine prolazili kroz bračnu krizu, čini se kako je par uspio izgladiti nesuglasice budući je zgodni glumac od tada posvetio svojoj supruzi nekoliko objava.

Najčitaniji članci