To je to što me zanima!

Sjećate li se Brankice? Bila je zvijezda Big Brothera, a danas se bavi podučavanjem joge...

Nakon Dubaija, radila je ponovno kao hostesa, ali na Ibizi. Zatim se okrenula svojoj pravoj strasti - jogi. Završila je tečaj za instruktoricu na Tajlandu, a zatim podučavala u Turskoj, Grčkoj...
Vidi originalni članak

Makaranka Brankica Čonda (42) natjecala se u 2005. u Big Brotheru. Iako je u kući ostala samo 20 dana, ostala je u pamćenju mnogim gledateljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon izlaska iz Big Brothera otišla je raditi u Dubai kao manekenka i hostesa, a tamo je navodno i povećala grudi. Njima se često hvali na svojim društvenim mrežama, a jednom prilikom otkrila je kako su joj prije dvije godine pukli silikoni pa ih je morala zamijeniti.

Nakon Dubaija, radila je ponovno kao hostesa, ali na Ibizi. Zatim se navodno okrenula svojoj pravoj strasti - jogi. Završila je tečaj za instruktoricu na Tajlandu, a zatim podučavala u Turskoj, Grčkoj i Španjolskoj. 

Jednom prilikom izjavila je kako joj nije žao što je sudjelovala u Big Brotheru, ali da bi u nekim situacijama ipak postupila malo drugačije.

- Big Brother nikako ne bih okarakterizirala kao lošu odluku ili kao loše iskustvo. U trenutku pojavljivanja bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sve u svemu zadovoljna sam ishodom - objasnila je Brankica svojedobno.

MAJA KOVAČEVIĆ Sestra nestale Marijane iz Big Brothera: 'Što više otkrivamo to je veći šok. Ne mislim da je živa'

Brankica je 2011. sudjelovala i u realityju Paris Hilton (41) 'My New BFF', u kojem je nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Ispala je iz natjecanje jer je, tad je rekla, Parisina majka Kathy primijetila da je Čonda preambiciozna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • valmet 29.08.2022.

    i brankica je primila kilometara i kilometara po dubaiu pogotovo.....kruh sa 7 kora.....manekenka i hostesa i na kraju svega joga tecaj na tajlandu hahhaha pa dajte di izvlacite vise ove spodobe

  • Cicinakitu6 29.08.2022.

    Sve manekenke idu u dubai, nekad su isli u milano🤔. Nisam znao da je dubai modni centar svijeta!

  • 22.08.2022.

    Žena je sad zrela..što je tu je

Komentiraj...
Vidi sve komentare