Obavijesti

Show

Komentari 33

Sestra nestale Marijane iz Big Brothera: 'Što više otkrivamo to je veći šok. Ne mislim da je živa'

Sestra nestale Marijane iz Big Brothera: 'Što više otkrivamo to je veći šok. Ne mislim da je živa'
11

U noći dok je Marijana vjerojatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu, otkrila je Marijanina sestra Maja

Prošlo je više od tri mjeseca od kad je pobjednica regionalnog 'Big Brothera' Marijana Seifert (38) nestala, ali još uvijek nema napretka u istraziMaja Kovačević, Marijanina sestra, za Slobodnu Dalmaciju, sada je dala nekoliko izjava o sestrinom nestanku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- U noći dok je Marijana vjerojatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila odmah sam posegnula za mobitelom i nazvala sestru s kojom se nisam čula mjesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osjećaj - ispričala je Maja.

Ona je s Marijanom i ostale dvije sestre, Anet i Sendi, imala grupni chat pod nazivom 'sestre', a kada je i tamo poslala poruku, Marijaninog odgovora nije bilo. To joj je bilo posebno čudno, a onda je saznala vijest da joj je sestra nestala. 

Maja kaže da je istupila u medije kako bi otkrila pitanja koja muče obitelj, ali i nju, a potraga za Marijanom nije dugo trajala, što ju je jako razočaralo.

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - ispričala je te nadodala:

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome.

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji

Roditelji su je zadnji put vidjeli za Uskrs, a ističe i da policija nije napravila posao kako je trebala. Obitelj smatra da se Marijani dogodilo isto što i pokojnom Mateju Periši.

Sjećate li se mišićavog Ervina iz Big Brothera? I dalje 'zavodi', a danas izgleda neprepoznatljivo
Sjećate li se mišićavog Ervina iz Big Brothera? I dalje 'zavodi', a danas izgleda neprepoznatljivo

- Ponudili su nam tek šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmjerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi se tamo mogla nalaziti. Opet vam kažem, cijela ta priča jako je čudna. Netko je nešto morao vidjeti, pa ne može osoba samo tako nestati - rekla je Maja.

Zagreb: Peti dan potrage za nestalom Marijanom Cvrljak

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade.

Misterij nestanka dostavljača: 'Saznali smo da je tražio mjesto Glem, ali tamo ga još ne traže'
Misterij nestanka dostavljača: 'Saznali smo da je tražio mjesto Glem, ali tamo ga još ne traže'

Prisjetimo se, nestanak je prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je Marijanu vidio posljednji put u noći s 26. na 27. travnja kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio. Udaljivši se od svoje adrese (Lastovska ulica u Zagrebu), Marijani se gubi svaki trag. 

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Na Mostu mladosti u Zagrebu nedugo nakon nestanka pronađene su neke osobne stvari koje pripadaju Marijani.