To je to što me zanima!

Sjećate li se Brendona iz 'Big Brothera'? Evo kako sad izgleda

'Nebitan si, smaraš', jedna je od najpoznatijih rečenica iz svih sezona 'Big Brothera', a izrekao ju je upravo osebujni Brendon
Vidi originalni članak

Reality show 'Big Brother' na RTL-u se prikazivao od 2004. do 2018. godine. Kroz devet sezona upoznali smo brojne osebujne natjecatelje, a jedan od njih svakako je bio Branislav Radonić Brendon. U 'Big Brother' je ušao 2011. godine i ubrzo postao jedan od omiljenih kandidata.

Njegova rečenica 'Nebitan si, smaraš' postala je toliko popularna da se i danas koristi u svakodnevnom govoru. Pažnju je privlačio svojim ponašanjem i zanimljivim izjavama, a s realityjima je nastavio i nakon 'Big Brothera'.

Brendon se natjecao i u srpskom showu 'Zadruga' gdje je šokirao gledatelje svojim izgledom. Estetskim operacijama u potpunosti je promijenio svoje lice, a često se predstavljao i kao svoj ženski lik Brenda.

'JA SAM ZVIJEZDA' Brandon je u emisiji legao na stol i publici vikao 'Nebitni ste'

U 'Zadruzi' se pojavio u više sezona, a brojni su komentirali kako je u svakoj od njih izgledao drugačije. Čak je u nekim sezonama bio mršaviji pa bi u drugima imao višak kilograma. Brendon nikad nije skrivao da se podvrgnuo estetskim operacijama, a jednom je prilikom priznao da su mu upropastile lice.

- Svi doktori koji su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika, koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram, i možda YouTube i krećem sa svojom javnom osvetom, doktorima koji nemaju pojma što je estetika - rekao je Branislav jednom prilikom.

TRANSVESTIT Brendon u 'ženskoj koži': Od većine žena imam bolje noge

Poznato je da je operirao nos, zategnuo lice, a povećao je i usne.

Osim 'Big Brothera' i 'Zadruge' se pojavio i u 'Parovima'. Bio je među onima koji su se često svađali, a nerijetko je komentirao i druge kandidate. 

POGLEDAJTE TKO SU NAJZGODNIJI HRVATI:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.11.2023.

    Alo bre Monika....iman usnu harmoniku za tebe!!

  • 03.11.2023.

    Smaraš...tako nebitan i tako smrdski izraz pljuc pljuc!!

  • Viribus_1 03.11.2023.

    Nebitan lik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare