To je to što me zanima!

Sjećate li se Mirjane? U BB kući se skidala i provocirala, sad živi obiteljski: Htjela bih puno djece

Mirjana sada vodi miran život s mužem i sinom u Austriji a za RTL.hr je ispričala da je sada druga osoba, te da bi rado rodila trojke ili četvorke. Nekad je bila poznata po noćnim provodima i britkom jeziku
Vidi originalni članak

Mirjana Praizović (28) iz Laktaša u Bosni i Hercegovini proslavila se 2015. sudjelovanjem u regionalnoj verziji realityja 'Big Brother'. Mira je bila jedna od najkontroverznijih natjecatelja te sezone te je ostala zapamćena po burnim svađama sa Zoricom Marković i sestrama Šegetin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirjana je neumorno provocirala svoje sustanare, a BB kućom često je hodala polugola. Nekoliko puta se i potpuno skinula i pokazala sve svoje atribute. Naime, Mira je ubrzo nakon završetka srednje škole ugradila silikone u grudi te je u showu često isticala koliko voli svoje tijelo.

Kasnije je operirala i nos, popravila grudi i stavila umetke u stražnjicu. Bila je česta gošća noćnih klubova, no prošle godine je drastično promijenila svoj stil života.

Naime, na ljetovanju u Medulinu zaljubila se u Austrijanca Renea Obergantschniga, za kojeg se kasnije udala. Reneu je rodila sina Konstantina, čije slike nerijetko objavljuje na društvenim mrežama.

Mira i njezina obitelj vode miran život u Austriji, a bivša reality zvijezda je za RTL.hr ispričala da ju je nedavno zadesila tragedija.

- Otkada mi je mama umrla, postala sam druga osoba. Po čitav dan hodam u pidžamama. Slabo se sređujem, katkad i po četiri dana ne počešljam kosu jer mi se ne da i jer nemam volje ni za čim. Imam muža i bebu i sve što činim, činim za njih - kaže Mirjana, te dodaje kako se nada da će uskoro još proširiti obitelj.

PRAVI TULUM Uvijek za veselicu: BB Mira na bazenu pjeva s umirovljenicima

- Što se tiče bebica, najviše bih voljela kada bih dobila npr. trojke ili četvorke - rekla je i otkrila da joj selidba u Austriju nije teško pala.

- Nije mi se bilo teško preseliti u Austriju jer sam uvijek osjećala da u Bosnu ne pripadam. Rođena sam u Njemačkoj, tako da jezik znam pa mi ovdje ništa nije problem - ispričala je.

POGLEDAJTE VIDEO: FRANKA ČITA ULETE U INBOX

Idi na 24sata

Komentari 174

  • VLADEK72 31.08.2021.

    Sjećamo se kad se raskrečila na krevetu i nudila obrijanu nekom BB stanaru.

  • 29.08.2021.

    Silos za sper....u! 🥴

  • Horvatincic 29.08.2021.

    Dobro se uprdila

Komentiraj...
Vidi sve komentare