To je to što me zanima!

Sjećate li se nje? Nekada je bila najljepša glumica Hollywooda, a teška bolest ju je promijenila

U tridesetim godinama dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis. Rečeno joj je da više nikada neće hodati
Vidi originalni članak

Američka glumica Kathleen Turner (69) koja je slavu stekla ulogom u hit filmu 'Tjelesna strast', a potom je odlučila odbiti sve uloge 'fatalnih ljepotica' i snimati većinom visokobudžetne avanturističke komedije 'Lov na zeleni dijamant' i 'Dragulj s Nila', nekada je bila jedna od najljepših glumica Hollywooda, a posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti.

TEŽAK ŽIVOT KATHLEEN TURNER Nekoć je bila najljepša glumica Hollywooda, teška bolest ju je uništila, potpuno se promijenila

Glumicu su fotografili ulovili u šetnji u New Yorku, a zbog bolesti hoda sa štapom. 

Svjetsku slavu stekla je početkom 80-ih nakon filma 'Tjelesna strast', a početkom 90-ih liječnici su joj dijagnosticirali reumatoidni artritis. Rečeno joj je da više nikada neće moći hodati.

- U to vrijeme nisu imali lijekove koji bi mogli zaustaviti razvoj bolesti - rekla je prije nekoliko godina.

Zbog njezina izgleda, ponajviše je dobivala uloge 'fatalnih žena', a kada joj je to dosadilo, krenula ih je redom odbijati i prihvaćati uloge u različitim žanrovima

LEGENDARNA GLUMICA Kathleen Turner: Kolege su se kladili tko će me prvi poseksati

- Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetima, kada me Hollywood doživljavao kao jednu od najprivlačnijih dama. Najteže mi je bilo zbog toga što sam vlastito samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Jer ako to nisam bila ja, tko sam bila - kazala je svojedobno glumica.

Od 2000-ih se posvetila ulogama u televizijskim serijama pa je tako poznata po liku Chandlerovog transrodnog oca u seriji 'Prijatelji' i po ulozi u seriji 'Californication'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kajgotzg 11.04.2024.

    i kaj i ja imam artritis 10 let...pa nis u novinami...manje cuge bude dobro..slušati dotkore..ni meni nisu ruže procvale kad su mi rekli dijagnozu..ali kaj jje tu tu je,,hraro naprijed..hehehe..zdrav po

  • Kim_777 11.04.2024.

    I koja je poanta ovakvih članaka?? Kad si mlad, zgodan si i lijep, kad ostariš više nisi lijep ni zdrav. Kako bi trebala izgledati žena 70 godina???

  • zutizgzg 10.04.2024.

    novinari su nrkada dobro istrazivali i pisali dobre stvari ali su ih novci,korupcija i pederizam pokvarili

Komentiraj...
Vidi sve komentare