Obavijesti

Show

Komentari 32

Kathleen Turner: Kolege su se kladili tko će me prvi poseksati

Kathleen Turner: Kolege su se kladili tko će me prvi poseksati
8

Kaže da je bila seksualna meta nakon svoje prve velike uloge u filmu 'Tjelesna strast'.  Turner je saznala da su se Michael Douglas, Jack Nicholson i Warren Beatty kladili tko će ju odvesti u krevet

VIDEO

Nicholas Cage je bio šu*ak na setu. Redatelj mu je dozvolio da radi što god hoće, ispričala je Kathleen Turner (64) u intervjuu za magazin Vulture. Glumica je progovorila o svojoj karijeri, seksizmu, Hollywoodu i suradnji s kolegama. Turner, koja se 41 godinu profesionalno bavi glumom, rekla je da joj se nije svidjelo na setu filma 'Peggy Sue se udala' s kolegom Nicolasom Cageom (54). 

- Bilo je jako teško s njime, ali nisam bila u poziciji da učinim puno, pa sam mogla samo odigrati svoju ulogu. Učinila sam da to funkcionira - istaknula je Kathleen. Ni glumac Burt Reynolds (82) nije ostavio dobar dojam na Turner i kaže da je raditi s njime bilo užasno. 

- Rekao je da neće biti na drugom mjestu iza žene. Njegovo ponašanje je bilo šokantno, a do tada nisam znala da nismo ravnopravni. Napustila sam sobu jecajući i zvala muža da ga pitam što da radim. Rekao je: 'Samo radi svoj posao' - ispričala je glumica.

Kaže da je bila seksualna meta nakon svoje prve velike uloge u filmu 'Tjelesna strast'.  Turner je saznala od glumca Michaela Douglasa (73) da su se on i kolege Jack Nicholson (81) i Warren Beatty (81) kladili tko će se prvi poseksati s njom. 

- Nitko od njih nije spavao sa mnom, da se zna - istaknula je Kathleen. Dodala je kako joj se nije sviđalo što ju doživljavaju kao trofej, a osvrnula se i na glas pokojne glumice Elizabeth Taylor. 

- Jeste li čuli njezin glas u filmu 'Mačka na vrućem limenom krovu? Užasan je. Imala je loš glas i grozno ga je koristila - istaknula je Turner. Kathleen je glumila u seriji 'Prijatelji' oca Chandlera Binga, a kaže da se nije osjećala dobrodošlo na setu. 

- Glumci su bili poput klike i ne mislim da je moje iskustvo s njima bilo jedinstveno. Smatram da su jednostavno bili mala, usko povezana grupa za koje nitko izvana nije bio bitan - objasnila je Turner.  Glumica je progovorila i o svom susretu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom (72) i istaknula da je izveo odvratno rukovanje. 

Kathleen Turner

- Rukuje se tako da jednim prstom dodiruje ženi ručni zglob jer je to neki njegov način zavođenja. Povučeš svoju ruku. Fuj - ispričala je Kathleen.  

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra
Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija