To je to što me zanima!

Sjećate li se Raquel Welch? Bila je jedna od najvećih seks bombi 60-ih, a ovako izgleda danas

Razvela se čak četiri puta, pozirala za Playboy, glumila i promovirala tjelovježbu. Paparazzi su je nedavno snimili u šetnji u ležernom izdanju
Vidi originalni članak

Hollywoodska glumica Raquel Welch (81) bila je jedna od najprepoznatljivijih seks simbola 60-tih. Glumačku karijeru je započela 1966. godine ulogom u filmu 'Milijun godina prije Krista', u kojem glumi pripadnicu plemena zaljubljenu u muškarca iz drugog plemena, a njihova ljubav je zabranjena.

1974. je dobila Zlatni Globus za ulogu u filmu 'Tri mušketira', a nedugo nakon je pozirala za Playboy. Časopis ju je stavio na treće mjesto na listi 100 najseksi žena 20. stoljeća.

Raquel je 80-ih godina poticala žene na tjelovježbu te je o toj temi objavila nekoliko video kaseta i knjigu. Osim toga, pokrenula je svoju liniju za njegu kože, nakita te perika dok je 2007. godine bila zaštitno lice MAC kozmetike. 

Tvrdi da za njen izgled nisu zaslužni plastični kirurzi već pravilna prehrana, joga i to što se za svaki izlazak sprema po tri sata. No kirurzi tvrde drukčije, Raquel koristi botoks i napravila je facelifting.

Glumica iza sebe ima četiri propala braka. S prvim suprugom agentom Jamesom Welchom vjenčala se kad je imala samo 19 godina i rodila mu dvoje djece, sina Damona i kći Tahnee, koja je krenula njezinim stopama.

ZBILJA IZGLEDA FANTASTIČNO Tajna mladolikog izgleda Raquel Welch (80): Obožavam melem za njegu kravljih vimena

Raquel je odnedavno zakoračila u osmo desetljeće i njezin izgled iz dana najveće slave jedva se nazire. Zadržala je svoje prepoznatljive obline, a fotografi su je snimili kako šeta Beverly Hillsom u ležernom izdanju.

Nosila je zaštitnu masku, muški šešir i dioptrijske naočale, u kombinaciji s jednostavnom bijelom košuljom i crnim hlačama.

POGLEDAJTE I 'MOJ PUT' SANDRE AFRIKE:

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • simonairena 24.09.2021.

    nebi nikad pogodila koliko joj je godina da nisam procitala, izgleda puno mladje( naravno da je izoperirana)

  • jack_daniels_1 23.09.2021.

    Njenu sliku sam imao na škafetu u JRM.

  • iiiih 23.09.2021.

    Morao sam povecati sliku. Gle bez fotosopa, bez filtera, bez plastike., bez guzenja. Ajme milina

Komentiraj...
Vidi sve komentare