To je to što me zanima!

Sjećate se Rafe? Pobijedio u dva showa pa se posvetio religiji, a pogledajte kako danas izgleda

Proslavio se u showu 'Story Supernova Music Talents' koji se emitirao 2003. godine, a 2008. godine, pobijedio je i u reality showu 'Farma'
Vidi originalni članak

Rafael Dropulić (40), poznatiji kao Rafo, proslavio se u showu 'Story Supernova Music Talents' koji se emitirao 2003. godine. Nekoliko godina kasnije, 2008. godine, pobijedio je i u reality showu 'Farma'. Nakon velikog uspjeha povukao se iz javnog života te se posvetio religiji. 

POPULARNI RAFO Rafael Dropulić pobijedio je u dva showa, ali je odustao od slave i sreću pronašao u vjeri

U nedjelju je Rafo prisustvovao 4. konferenciji katoličkih muškaraca u Lovranu te je u sklopu programa iznio svoje 'svjedočanstvo' koje je nazvao 'Izgubi da dobiješ'. Rafael se vjeri okrenuo nakon što je pobijedio u 'Story Supernovoj'. Jednom je prilikom u emisiji More milosrđa otkrio kako je do toga došlo.

- Postao sam uzor mnogima i tada sam počeo moliti Boga da me popravi, da ti mladi bar nešto dobro od mene pokupe. I na tom vrhuncu popularnosti misao mi je bila da ja dugujem Bogu tu slavu koju sam doživio. U trenutku kada sam proglašen pobjednikom nisam osjećao euforiju, već sam se u punoj svjesnosti molio Bogu: 'Bože, smiluj mi se, znam da ovo ne zaslužujem, popravi me, učini me boljim čovjekom' - ispričao je pa dodao:

- Nekoliko mjeseci nakon toga na internetu sam pronašao seminar posta, molitve i šutnje u Međugorju i to me u sekundi oduševilo i pomislio sam si 'pa gdje si dosad'. I u tih sedam dana u Međugorju sam ja doživio svoje pravo obraćenje i tu sam napravio životnu ispovijed. Doživio sam olakšanje i živog Boga u punini.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • pipi-pipi 03.05.2023.

    BOG ti je podario ono najvrjednije vjeru u Svevišnjeg 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

  • DragoN@ 03.05.2023.

    nisam vjernik .ali lijepo da se nasao u necemu i vidi se da govori cista srca. Respect

  • fulir 01.05.2023.

    Koji je to lik, neka svoja razmišljanja zadrži za sebe i svoje istomišljenike, po ustavu naša je država civilna a ne samostan.Sigurno će doći klečati među one "mudrace"  na trgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare