To je to što me zanima!

Sjećate se Susan Boyle? Postala slavna pa se povukla iz javnosti

Nakon natjecanja je, pak, Susan objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnog života. Živi u skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom i prije nego se proslavila u talent showu
Vidi originalni članak

Susan Boyle (59) osvojila je svijet pojavljivanjem u glazbenom showu 'Britain's Got Talent'. Tijekom karijere zaradila je vrtoglavih 140 milijuna kuna, a danas se drži podalje od očiju javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Susan Boyle

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susan je htjela cijelom svijetu pokazati svoj glazbeni talent. U 'Britain's Got Talent' izazvala je divljenjem publike, ali i žirija pjevanjem pjesme 'I Dreamed A Dream'.

No uspjeh koji je ostvarila nije joj donio zadovoljstvo. Profesionalci su je pretvorili u zvijezdu - šminkali su je i osmišljavali joj stajlinge. Tako je domaćica postala nešto što nikako nije željela biti. 

Nakon što nije pobijedila u showu, Susan je doživjela živčani slom i jedno vrijeme boravila je u bolnici. To je natjecanje jako utjecalo na njezino psihičko zdravlje. Tome nije ni pomoglo ni što su britanski tabloidi kopali po njezinom privatnom životu i javno objavili kako je Susan bila žrtva maltretiranja u školi, da je imala poteškoća s učenjem i da je bila nevina. 

Nakon natjecanja je, pak, Susan objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnosti. Živi u skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom i prije nego se proslavila u talent showu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 16.11.2020.

    Najsretniji su nasljednici,tko zna u kojem koljenu,nema svoje djece😕

  • jamesbond7777 16.11.2020.

    Pozeljna udavaca😊😊jel zna netko adresu pitam za kolegu/da joj on pise😎😎😎

  • IvicaStimac 15.11.2020.

    Okusila 'svjetla pozornice', uvidjela da to nije za nju i vratila se u svoj mir........   Nije nikakvo čudo da ljudi pod pritiskom estradne slave često pobjegnu u drogu, alkohol, pretjerano korištenje sredstava za smirenje i jednostavno polude..... nije to za svačije živce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare