To je to što me zanima!

Skandal sa zlostavljanjem ju je promijenio, Chrissy utjehu našla u mužu Johnu: 'Ti si moje sve...'

Manekenka se vratila društvenim mrežama s isprikom zbog skandaloznih prijetnji koje je slala reality zvijezdi Courtney Stodden. Povodom Očevog dana, svom je suprugu, koji joj je bio najveća podrška, posvetila dirljivu objavu...
Vidi originalni članak

Chrissy Teigen (35), model i autorica kuharica, nedavno se vratila na društvene mreže nakon pauze koju je napravila kada je otkriveno da je reality zvijezdi Courtney Stodden (26) napisala niz podlih tvitova 2011. U spornim objavama Teigen joj je poželjela smrt, a sada joj je uputila dugu ispriku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chrissy je udana za pjevača Johna Legenda (42), te s njim ima dvoje djece, Lunu i Milesa. Na svom Instagram profilu posvetila mu je emotivnu objavu povodom Očevog dana, a dotakla se i nedavnog skandala u kojem joj je suprug bio podrška.

- Riječi nisu potrebne. Samo suze koje su mi nedavno prestale. Ti si naše sve, volimo te zauvijek - napisala je Teigen ispod fotografije Johna i njihove djece. Na objavi je ubrzo skupila preko 800.000 lajkova.

SRAM JU JE Chrissy se ispričava žrtvama: 'Pisala sam gnjusne poruke, žao mi je, sad sam se promijenila'

John je na svom profilu objavio fotografiju dekoracija koje je Chrissy priredila njemu u čast.

- Chrissy me dočekala s ovim kad sam se vratio kući. Luna i Miles broje sekunde do trenutka kad ih smiju probušiti - napisao je u opisu objave.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 22.06.2021.

    vole se bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare