Show

Komentari 1

Skandal sa zlostavljanjem ju je promijenio, Chrissy utjehu našla u mužu Johnu: 'Ti si moje sve...'

Skandal sa zlostavljanjem ju je promijenio, Chrissy utjehu našla u mužu Johnu: 'Ti si moje sve...'

Manekenka se vratila društvenim mrežama s isprikom zbog skandaloznih prijetnji koje je slala reality zvijezdi Courtney Stodden. Povodom Očevog dana, svom je suprugu, koji joj je bio najveća podrška, posvetila dirljivu objavu...

Chrissy Teigen (35), model i autorica kuharica, nedavno se vratila na društvene mreže nakon pauze koju je napravila kada je otkriveno da je reality zvijezdi Courtney Stodden (26) napisala niz podlih tvitova 2011. U spornim objavama Teigen joj je poželjela smrt, a sada joj je uputila dugu ispriku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Chrissy je udana za pjevača Johna Legenda (42), te s njim ima dvoje djece, Lunu i Milesa. Na svom Instagram profilu posvetila mu je emotivnu objavu povodom Očevog dana, a dotakla se i nedavnog skandala u kojem joj je suprug bio podrška.

- Riječi nisu potrebne. Samo suze koje su mi nedavno prestale. Ti si naše sve, volimo te zauvijek - napisala je Teigen ispod fotografije Johna i njihove djece. Na objavi je ubrzo skupila preko 800.000 lajkova.

John je na svom profilu objavio fotografiju dekoracija koje je Chrissy priredila njemu u čast.

- Chrissy me dočekala s ovim kad sam se vratio kući. Luna i Miles broje sekunde do trenutka kad ih smiju probušiti - napisao je u opisu objave.

 

Najčitaniji članci