Show

Komentari 3

Chrissy se ispričava žrtvama: 'Pisala sam gnjusne poruke, žao mi je, sad sam se promijenila'

Chrissy se ispričava žrtvama: 'Pisala sam gnjusne poruke, žao mi je, sad sam se promijenila'

Teigen je prekinula  jednomjesečnu šutnju na društvenim mrežama priznajući da se 'srami' zbog gnusnih tvitova koje je poslala Courtney Stodden koja je tada imala 16 godina. Chrissy je rekla da 'sada shvaća' i da 'ne traži niti zaslužuje sućut'

Chrissy Teigen (35), model i autorica kuharica koja je udana za pjevača Johna Legenda (42), odstupila je s društvenih mreža prošlog mjeseca nakon što je otkriveno da je slala reality zvijezdi Courtney Stodden (26) niz podlih tvitova 2011. godine, u kojima joj je željela smrt. Chrissy se danas vratila na Twitter s dugom isprikom.

 U tvitovima je pisala 'Mrzim te', 'idi na spavanje zauvijek' i 'jedva čekam da umreš'. Model tvrdi kako 'više nije osoba koja je napisala te užasne stvari' i da je 'dobila terapiju'.

Stodden je ušla u svijet slavnih 2011. godine, kada se sa 16 godina vjenčala s 50-godišnjim glumcem Dougom Hutchisonom (61). Stodden i Hutchinson su se nakon sedam godina braka razveli, a većini je u 2021. godini jasno kako je tijekom njihovog braka Stodden bila dijete koje je zlostavljao odrasli muškarac. No, 2011. godine Courtney su smatrali sponzorušom, pa su zbijali zlobne šale na njezin račun. 

Screenshot

Chrissy je prvi put odgovorila na napade 12. svibnja u nizu tvitova u kojima se ispričala za svoje ponašanje i tvrdila da se pokušala privatno povezati s Courtney, što je reality zvijezda demantirala.

24th Critics Choice Awards – Arrivals – Santa Monica, California, U.S.

Od tada, njezin Twitter račun ostaje nijem, ali danas je podijelila tvit u kojem je dodana veza za duži post.

- Pozdrav opet - tvitala je Chrissy.

U objavi je napisala da je prošlo 'vrlo ponižavajućih nekoliko tjedana'  u kojima 'nije prošao niti jedan trenutak' u kojem nije osjetila 'silnu težinu žaljenja' zbog stvari koje je govorila u prošlosti.

Chrissy je još jednom ponovila da se 'javno ispričala jednoj osobi', ali da je u procesu privatnog obraćanja ljudima koje je uvrijedila tijekom godina.

- Razumijem da možda neće htjeti razgovarati sa mnom. Mislim da ja ne bih željela razgovarati sa mnom. (Prava istina u svemu ovome je koliko se zapravo ne mogu podnijeti suočavanje.) Ali ako oni to žele, ja sam ovdje i slušat ću što mi žele reći, dok ću se ispričavati kroz jecaje - napisala je Chrissy.

WSJ Magazine Innovator Awards - New York

- Jednostavno nema opravdanja za moje prošle užasne tvitove. Moje mete to nisu zaslužile. Nitko ih ne zaslužuje. Mnogima od njih bila je potrebna empatija, dobrota, razumijevanje i podrška, a ne moja podlost koja se maskirala kao neka vrsta ležernog, nervoznog humora. Bila sam trol, točka. I tako mi je žao - dodala je Chrissy.

Chrissy je nadalje rekla da misli na prijatelje koje je razočarala i da je uživala u korištenju društvenih mreža za 'trolanje' drugih poznatih osoba

- U stvarnosti sam bila nesigurna, nezrela i u svijetu u kojem sam mislila da moram impresionirati neznance da me prihvate... Otvorila sam Twitter kako bih privukla pažnju i da pokažem  ono za što sam u to vrijeme vjerovala da je sirov, pametan i bezopasan humor. Mislio sam da će me to učiniti cool ako se zafrkavam s poznatim osobama - objasnila je Teigen.

GQ Men of the Year Awards 2018

Chrissy je rekla da 'sada shvaća' i da 'ne traži niti zaslužuje bilo kakvu sućut', dodajući da 'nema opravdanja za njezino ponašanje'.

- Istina je, više nisam osoba koja je napisala te užasne stvari. Odrasla sam, bila na terapiji, udala se, dobila djecu, dobila više terapije, iskusila gubitak i bol, dobila više terapije i iskusila više života . I DOBILA VIŠE TERAPIJE - priznaje je Chrissy.

Nastavila je govoriti kako će se i dalje truditi da bude najbolja verzija sebe i da 'svijetu treba više dobrote'.

- Neću tražiti vaš oprost, samo strpljenje i toleranciju. Molim vas da mi dopustite, kao što ću i ja vama, da posjedujem greške iz prošlosti  i da mi se pruži prilika da tražim samopoboljšanje i promjene - zaključila je Chrissy.

Najčitaniji članci