To je to što me zanima!

Škenderova sina shrvani bližnji ispratili su uz njegovu pjesmu

Posljednje zbogom poručili su mu očevom pjesmom 'Ljubavi se po pjesmama pamte' i Oliverovom 'Zelenu granu s tugom žutog voća'. Roditelji su neutješno plakali i zazivali njegovo ime
Vidi originalni članak

Tomislav Škender, sin Zdravka Škendera (68), preminuo je u petak, 17. siječnja, u 39. godini života, a u četvrtak je bio ispraćaj na zagrebačkom Mirogoju. Obitelj i prijatelji oprostili su se od preminulog Tomislava. Roditelji su neutješno plakali i zazivali njegovo ime.

TUGA ZA TOMISLAVOM Slomljeni Zdravko Škender na fejsu se oprašta od sina (38)

Posljednje zbogom poručili su mu očevom pjesmom 'Ljubavi se po pjesmama pamte' i Oliverovom 'Zelenu granu s tugom žutog voća'. Škender je cijelo vrijeme plakao, a najteže mu je bilo kad je ostatak obitelji počeo jecati na stihove Oliverove pjesme.

Njegovi prijatelji u šoku su zbog gubitka. Jecajući su govorili kako ga nikad neće zaboraviti. Uzrok smrti nije poznat javnosti. 

Zdravko se na Facebooku oprostio od sina. Sina Tomislava dobio je u braku sa suprugom Anđelkom. Prijatelji pjevača na društvenoj  mreži su mu izrazili sućut. Glazbenik je jednom prilikom rekao kako mu je sin izrazito glazbeno talentiran za elektronsku glazbu i svira odlično gitaru, ali nikad nije bio u profesionalnim vodama.

MILJENIK ŽENA Zdravko Škender: 'Još žalim što nisam postao nogometaš'

- Ipak, nikada nisam imao želju da se djeca bave mojim poslom jer je vrlo težak. Žao mi je ako sam im ponekad uskratio ljubav jer sam izbivao iz kuće zbog nastupa - izjavio je pjevač 2017. u intervjuu za 24sata. Uz Tomislava, Škender ima i kćer Kristinu

Idi na 24sata