To je to što me zanima!

Škotska glazbenica preminula u 35. godini: 'Ikona oslobođenja'

Sophie se u svijet glazbe probila prije osam godina s pjesmom 'Nothing More to Say'. Njezin album 'Oil of Every Pearl’s Un-Insides' bio je nominiran za prestižnu nagradu Grammy.
Vidi originalni članak

Škotska glazbenica nominirana za prestižnu nagradu Grammy, poznata pod umjetničkim imenom Sophie, preminula je u 35. godini, javlja The Guardian. 

Strani mediji pišu kako su njezine pjesme pomaknule granice popa 21. stoljeća, a vijest o smrti potvrdio je njezin menadžer. 

- Sophie je preminula usred tragične nesreće. Molimo za privatnost i poštovanje njene obitelji te suosjećanje s njenim obožavateljima. Jedna je od najutjecajnijih umjetnika u posljednjem desetljeću. Ne samo zbog genijalne produkcije i kreativnosti već i zbog poruke koju je odašiljala. Ikona oslobođenja  - kratko je prokomentirao glazbeni menadžer. 

Brojni obožavatelji oprostili su se od glazbene zvijezde na Twitteru. 

- Kakva tragedija. Bila je drugačija i posebna. Svijet je ostao bez velike umjetnice - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Sophie se u svijet glazbe probila prije osam godina s pjesmom 'Nothing More to Say'. Njezin album 'Oil of Every Pearl’s Un-Insides' bio je nominiran za prestižnu nagradu Grammy. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • psilajuu 30.01.2021.

    Ovo je muško. Da nije ni neka greška?

  • Richter 30.01.2021.

    Od čega je umro?

  • UrbanCro 30.01.2021.

    Počivala u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare