To je to što me zanima!

Slatke brige Nives Ivanišević: Više ne može uvlačiti trbuh

Prošlog ljeta Goran je zaprosio Nives, a svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten. Novopečeni par se početkom godine vratio iz Melbournea, a šuškalo se da im je to bio i medeni mjesec
Vidi originalni članak

Voditeljica Nives Ivanišević (35) i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) očekuju prinovu. Buduća mama trenutno uživa na Jadranu, a svoje pratitelje na društvenoj mreži često 'počasti' fotografijama na kojima pokazuje zaobljeni trbuščić i skladnu liniju. 

- Ono kad ne moraš (ne možeš) više uvlačiti trbuh - napisala je Nives ispod fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu i uživa u isčekivanju prinove. 

Nives i njezin odabranik prošle godine u tajnosti su se vjenčali u Zagrebu, oboje su htjeli intimnu ceremoniju u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Nives nikada nije skrivala veliku želju da se jednog dana ostvari u ulozi majke. 

INTERNET ŠALA Nives Celzijus se ‘preudala’ za Gorana Ivaniševića: Pa to je hit

- Mislim da se žena najviše realizira kad postane majka. Majčinstvo je uloga koja pristaje svakoj ženi - rekla je prije nekoliko godina.

Prošlog ljeta Goran je zaprosio Nives, a svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten. Novopečeni par se početkom godine vratio iz Melbournea gdje je Splićanin bio poslovno, a šuškalo se da im je to bio i medeni mjesec. 

Prve glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se radijska voditeljica pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se samo naziralo Ivaniševićevo lice.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • zorana2 07.06.2018.

    Nama je drago da je Goran Ivanišević dobitnik Wimbledona našao novu odabranicu

  • Zoya Xm 07.06.2018.

    Tko je ta? Po čem je poznata osim što je trudna s Ivaniševićem?

  • John Doe Jr. 07.06.2018.

    kada će 24 sata napisati članak: "otkrijmo - gdje seru poznati?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare