Obavijesti

Show

Komentari 52

Nives Celzijus se ‘preudala’ za Gorana Ivaniševića: Pa to je hit

Nives Celzijus se ‘preudala’ za Gorana Ivaniševića: Pa to je hit
11

Bračni par Ivanišević nije komentirao internet 'spačku'. Krajem ljeta očekuju bebu, a voditeljica s ponosom ističe trudnički trbuh

VIDEO

Na internetskoj stranici o Goranu Ivaniševiću (47) nakratko je pisalo kako se umirovljeni tenisač prošle godine oženio s pjevačicom i spisateljicom Nives Celzijus (37) umjesto s voditeljicom Nives Čanović (36).

 

Mala maza 🐈

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Već više od pola godina udvara mi se dečko iz Njemačke. Svaki put kada me pozove na spoj, ja smišljam razloge zašto se ne mogu naći s njim - rekla nam je Celzijus, kojoj je obožavatelj poslao fotografiju na kojoj piše da je udana za tenisača.

Vijest ju je, rekla nam je, nasmijala. Celzijus je bila u braku devet godina s nogometašem Dinom Drpićem (37), a sada se, dodaje, napokon riješila obožavatelja jer joj je on poručio da nije trebala cijelo vrijeme raditi budalu od njega te da mu je jednostavno i iskreno trebala priznati da je udana.

Bračni par Ivanišević nije komentirao nečiju internetsku šalu koja je ubrzo ispravljena. Krajem ljeta očekuju bebu, a voditeljica s ponosom ističe trudnički trbuh. Nives je u ožujku potvrdila da očekuje bebu pohvalivši se kolegama na Narodnom radiju gdje vodi emisiju '385 show' s Markom Bratošom.  

Voditeljica se krajem prošle godine udala za Gorana u tajnosti u Zagrebu, a proslavili su samo s najbližom obitelji i prijateljima u restoranu.

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi

Pogledajte novi gastro serijal 24sata 'Ljubav ide kroz želudac':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin